Διαμαρτυρίες κατοίκων της Φλώρινας για ζημιές από αρκούδες σε κερασιές και μελίσσια

20 Ιουνίου 2021
02:00

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες κατοίκων της περιφερειακής ενότητας Φλώρινας για την συχνή εμφάνιση αρκούδων με αρκουδάκια,σε διάφορες τοπικές κοινότητες της περιοχής ακόμα και μέσα στην πόλη της Φλώρινας,
οι οποίες καταστρέφουν καλλιέργειες με κεράσια, Μελίσσια και κτηνοτροφικές μονάδες.
Οι κάτοικοι επισημαίνουν πως το φαινόμενο έχει ενταθεί τις τελευταίες ημέρες με τις αρκούδες να έχουν πλησιάσει ακόμα και σε πολύ κοντινές κατοικημένες περιοχές, γεγονός που προκαλεί στους κατοίκους της περιοχής το αίσθημα του φόβου, όπως λένε, για τη σωματική τους ακεραιότητα.
ΕΡΤ Φλώρινας

6 σχόλια

  • Το φυσικό περιβάλλον των ελεύθερων ζώων είναι τα δάση. Όποιος δεν μπορεί να ζήσει μέσα σε αυτό να φύγει.

    • Κατ αρχήν δεν είναι οι κερασιές δάση.
      Πολύ καλά σου απάντησε κάποιος σχολιαστής.
      Από κει και πέρα προτεραιότητα έχει ο άνθρωπος και όχι η αρκούδα ή οποιοδήποτε άλλο ζώο.
      Οι άνθρωποι εκτός από το γεγονός ότι βιώνουν ένα φόβο διαρκείας υφίστανται και σοβαρή οικονομική και επαγγελματική ζημία.

  • Η κυβέρνηση με την πράσινη ανάπτυξη δεν έχουν αφήσει οροσειρά για οροσειρά τρομάζουν τα ζώα και πάνε όπου νάνε,, είναι και η Εγνατία χάσανε τα μονοπάτια τους… μόνο τα ζώα δεν φταίνε,,το ζώο ο άνθρωπος φταίει

  • Η κυβέρνηση με την πράσινη ανάπτυξη δεν έχει αφήσει οροσειρά για οροσειρά τρομάζουν τα ζώα και πάνε όπου νάνε,, είναι και η Εγνατία έχουν χάσει τα μονοπάτια τους..τα ζώα δεν φταίνε το ζώο ο άνθρωπος φταίει για ολα

    • Όταν θα παίζουν τα παιδιά σου στην αυλή του σπιτιού σου και θα σκάει η αρκούδα γιατί έχασε το μονοπάτι της.οταν θα τρώει τα ζώα σου οικόσιτα ή συντροφιάς και θα ρημάζει τα δέντρα που με κόπο έχουν φτάσει σε παραγωγικό στάδιο.
      Τότε έλα να μας πεις τα μεγάλα λόγια για τα ζώα (τον άνθρωπο).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.