Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης ‘’ Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ’’ συμμετέχει στην εκπομπή ‘’ Το Αλάτι της Γης’’, που θα παρουσιαστεί την Κυριακή 30 Απριλίου

29 Απριλίου 2017
11:23

Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης ‘’ Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ’’ συμμετέχει στην Κορυφαία Μουσικοχορευτική εκπομπή της Ελληνικής Τηλεόρασης ‘’ Το Αλάτι της Γης’’ με θέμα ‘’ΓΡΕΒΕΝΑ – Μουσικό Οδοιπορικό’’ που θα παρουσιαστεί την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 στην ΕΡΤ1, 13:00-15:00. Ο Λάμπρος Λιάβας και το «Αλάτι της Γης» μας προσκαλούν σ’ ένα γοητευτικό οδοιπορικό στην πλούσια και πολύμορφη μουσική και χορευτική παράδοση της ευρύτερης περιοχής των Γρεβενών.

  

18 σχόλια

    • Αυτά που προσφέρει, καλύπτει και αφήνει παρακαταθήκη η δημόσια τηλεόραση δε θα τα ακουμπούσε καν η ιδιωτική. Όχι επειδή δεν μπορεί. Επειδή δεν έχουν μεγάλη τηλεθέαση και η δημόσια τηλεόραση δεν έχει το άγχος της επιβίωσης, αφού την πληρώνουμε όλοι. Και έτσι πρέπει.

  • Ε και; η ποιοτητα δεν ειχε ποτε σχεση με την ποσοτητα. Και οι σαπουνοπερες μπορει ναχουν 80% τηλεθεαση αλλα δεν ειναι κορυφαιες. Μας τα ξαναπες ομως…

    • Ποιός μίλησε για σαπουνόπερες; Μη κρύβεστε πίσω από γενικεύσεις και μη μπερδεύεστε. Άλλο πράγμα η ποιότητα και η ποσότητα σε γραμμές παραγωγής ενός εργοστασίου και άλλο πράγμα η μεγάλη επιτυχία σε αριθμούς, που μπορεί κάλιστα να είναι ποιοτική. Από τέτοιες εκπομπές με υψηλή τηλεθέαση αναδείχθηκαν πολύ πετυχημένοι και ποιοτικότατοι ερμηνευτές και μουσικοί στο χώρο του έντεχνου. Εκτός αν νομίζετε πως μόνο το παραδοσιακό είναι ποιοτικό..

        • μόνο στη μουσική υπάρχει ποιότητα? ή έτσι σε συμφέρει πονηρούλη?? κάποιος άλλος αγρόν αγοράζει και πετάει τη μπάλα εκεί που τον βολεύει…

          • Άλλο λέω άλλο ονειρεύεσαι! Είπα ότι η Kardashian δεν έχει σχέση με τη μουσική, και εσύ κατάλαβες ότι είπα πως μόνο στη μουσική υπάρχει ποιότητα Σπίρτο βρεγμένο είσαι μου φαίνεται…

          • εσύ κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. αλλά έτσι είναι, όταν δεν μας βολεύει πετάμε τη μπάλα αλλού. τζιμάνι που είσαι…
            και αφού έχεις τέτοιο κόλλημα με την ποιότητα μόνο στη μουσική η Nikki Minaj πουλάει και αυτή εκατομμύρια, άρα με τη δική σου λογική είναι και αυτή ποιοτικότατη τραγουδίστρια..

      • Οι νέοι έχουν σοβαρότερα προβλήματα, όπως ο καθημερινός αγώνας για επιβίωση στην πρώτη σε ανεργία περιφέρεια, όχι να σπαταλούνται χρήματα του δήμου εδώ και εκεί. Στους περισσότερους συλλόγους είναι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι ή εν ενεργεία δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν λύσει το πρόβλημα της επιβίωσης και εχουν τα απογεύματα και τα σαββατοκύριακα ελεύθερα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.