kozan.gr: Γ΄ Εθνική: 27η αγωνιστική: Συντριβή για τον Εορδαϊκό από την Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη. Έχασε με 7-0. Ήττα και για τον Φούφα

30 Απριλίου 2017
20:43

Από τον Πρωταθλητή Απόλλων Καλαμαριάς έχασε ο Εορδαϊκός με το βαρύ σκορ 7-0. Ο Μακεδονικός Φούφα έχασε με 2-1 στην έδρα του από τη Νάουσα.

1ος όμιλος

AΟ Καρδίας-Δόξα Προσκυνητών  0-1
Απόλλων Καλαμαριάς-Εορδαϊκός  7-0
ΑΠΕ Λαγκαδά-Καμπανιακός  2-1
Ορφέας Ξάνθης-Νέστος Χρυσούπολης  1-0
Αλμωπός Αριδαίας-Δόξα Δράμας  0-1
Μακεδονικός Φούφα-Νάουσα  1-2
ΑΕ Ποντίων-Καβάλα  0-3 α.α

Ρεπό: Απόλλων Παραλιμνίου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Απόλλων Καλαμαριάς 67

Δόξα Δράμας 60

Λαγκαδάς 49

Νέστος Χρυσούπολης 42

Νάουσα 40

Ορφέας Ξάνθης 37

Καμπανιακός 35

ΑΟ Καρδίας 34

Καβάλα 34

Απ. Παραλιμνίου 33

Φούφας 29

Αριδαία 27

Δόξα Προσκυνυτών 23

Εορδαϊκός 14

ΑΕΠ Βατολάκκου Αποχώρησε

Ο Απόλλων Καλαμαριάς έχει -3 βαθμούς. (Αφαιρέθηκαν οι βαθμοί για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή στον αγώνα με την ΑΕΠ Βατολάκκου).

Θανάσης Τέγος

 

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.