kozan.gr: ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: 27η αγωνιστική: Δεν χάνει την άνοδο η ΑΕΠ Καραγιαννίων. Διατήρησε το + 4 από τη Σιάτιστα

30 Απριλίου 2017
20:44

Τίποτα το ιδιαίτερο για άλλη μια αγωνιστική σε ότι αφορά την κατάταξη στη βαθμολογία της Α’ ΕΠΣ Κοζάνης. Ο ΑΕΠ νίκησε στο στρατιωτικό γήπεδο Κοζάνης τον Μακεδονικό με 3-0, ενώ η Σιάτιστα με 4-0 την Αιανή. Η ΑΕΠ πλέον είναι πολύ κοντά στην άνοδο για τη Γ΄Εθνική.

27η αγωνιστική

Tιτάν Σερβίων-Εράτυρα 3-0 α.α.

Αναγέννηση Πτ.-Χαραυγή 2-3

ΠΑΟΚ Κοίλων –Κοζάνη 2-4

Μακεδονικός Κοζ.-ΑΕΠ Καραγιαννίων 0-3

Άνω Κώμη-Εθνικός Βατερού 1-3

Σιάτιστα-Αιανή 4-0

Α.Ε Καλαμιάς-Γαλατινή 2-1

ΑΕ Κοζάνης-Βελβεντό (10 Μάιου)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕΠ Καραγιαννίων  66

Σιάτιστα 62

Κοζάνη 57

Εθνικός Βατερού 51

Αιανή 43

Μακεδονικός Κοζ. 42

Βελβεντό 40

Χαραυγή 40

Τιτάν Σερβίων 38

Α.Ε Κοζάνης 37

Γαλατινή 37

ΠΑΟΚ Κοίλων 35

Αν. Πτολεμαϊδας 29

Καλαμιά  14

Άνω Κώμη  9

Εράτυρα Αποχώρησε

Θανάσης Τέγος

Ένα σχόλιο

  • Εκλαμβάνεται ως εκ παραδρομής η αρχική αναφορά ως *Ο ΑΕΠ* καθώς στη συνέχεια αναγράφεται*Η ΑΕΠ* ενώ για τυπικούς λόγους να τονιστεί ότι ο αγώνας έγινε στο ΔΑΚ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.