Φιλοζωικό Σωματείο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Πτολεμαΐδας: “Βάζουμε ένα μπολ με νερό έξω από τα σπίτια μας για τα αδέσποτα”

30 Ιουνίου 2021
14:51

 

Βάζουμε ένα μπολ με νερό έξω από τα σπίτια μας για τα αδέσποτα. Αυτές της μέρες η θερμοκρασία ανεβαίνει Τα αδέσποτα διψάνε όπως και εμείς.

 

8 σχόλια

  • Να μαζευτούν ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ σε ελεγχόμενους χώρους. Δεν αντέχουμε άλλο την αδεσποτοκρατία στις πόλεις μας. Κόπρανα παντού από τα αδέσποτα και επιθέσεις….νισάφι πια.

  • Σε όλες τις χώρες του κόσμου μαζεύουν τα αδέσποτα και εάν δεν βρεθεί κάποιος ανάδοχος σε ένα συγκεκριμένο διάστημα το ζώο θανατώνεται, έτσι διατηρούνται τα κυνοκομεία σε καλή κατάσταση και δεν υπάρχουν αδέσποτα. Στην Ελλάδα ούτε να σκεφτούμε κάτι τέτοιο. Και επιτέλους εαν κάποιος είναι φιλόζωος ας μαζέψει και καμιά ακαθαρσία δεν είναι μόνο το τάισμα.

    • Ακριβώς, εδώ έχουμε την δικτατορία των σκυλόφιλων αδεσποτολόγων. Κάτι σαν τις ιερές αγελάδες της Ινδίας….μην πειράξεις το καημένο αδεσποτούλι και ας σου βρωμίζει τα πάρκα τα πεζοδρόμια και ας σου επιτίθεται. Η μόνη λύση ολικός εγκλεισμός και ευθανασία σε 5 μήνες αν δεν υπάρξει υιοθεσία.

  • “βάζουμε νερό για τα αδέσποτα” κι αν γίνει κάτι και δαγκώσουν κανέναν “δε ξέρουμε,δεν είδαμε τίποτα” ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ,ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!

  • Μαζέψτε τα αδέσποτα, αν είστε φιλόζωοι! Άρρωστα, βρώμικα, διψασμένα και πεινασμένα στους δρόμους. Ντροπή!

  • Αφού λοιπόν ενδιαφέρεστε για τα αδέσποτα, να φτιάξετε ένα σύγχρονο κυνοκομειο να τα μαζέψετε όλα εκεί και να τα προσέχετε. Να βάζετε ρεφενε για τα έξοδα ή να ζητήσετε βοήθεια από τον Δήμο. Αλλά μαζέψτε τα αυτό το χάλι με τα αδέσποτα δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη ούτε στους δίπλα γείτονες είτε Τούρκους είτε Βούλγαρους είτε Βορειομακεδονες….

  • Πρώτος λόγος ύπαρξης του προβλήματος το παράτημα των δεσποζόμενων από τους ανευθυνουπεύθυνους, οι οποίοι το θεωρούν παιχνίδι και μόνο για χάιδεμα τα Χριστούγεννα δίπλα από το τζάκι και μετά έξω από την πόρτα…Οπότε να απευθύνεστε σε αυτούς που δεν υιοθετούν, αλλά που στάζουν πρώτα ένα κάρο λεφτά και μετά το αφήνουν στο δρόμο χωρίς καμία μα καμία επιβάρυνση και ευθύνη…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.