Ενημέρωση- επίδειξη χρήσης αυτόματου απιδινωτή από τον ειδικό καρδιολόγο, ιατρό του Μαμάτσειου, κ. Στάθη Κουλούρη (Bίντεο)

2 Ιουλίου 2021
00:24

 

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/7 το απόγευμα στο ΔΑΚ Κοζάνης ενημέρωση – επίδειξη χρήσης απιδινωτή από τον ειδικό καρδιολόγο Β’ επιμελητή Μαμάτσιου Νοσοκομείου κ. Στάθη Κουλούρη.

Να θυμίσουμε πως τον αυτόματο εξωτερικό απιδινωτή τον έκανε δωρεά ο κ. Τάτσινας Αθανάσιος. Ο απινιδωτής θα βρίσκεται στο ΔΑΚ σε προσβάσιμο σημείο και θα δίνεται στις εκεί ομάδες ( στρατιωτικού – ΔΑΚ ) κατόπιν συνεννόησης (παραλαβή -παράδοση) είτε με τον κ Γιώργο Κατσίκα είτε με τον φύλακα του γηπέδου.

Να σημειώσουμε πως στην ενημέρωση του κ. Κουλούρη βοήθησαν και ο αθλητής του Μακεδονικού Κοζάνης, Τζέλος Δημήτρης και ο αθλητής του ΣΔΥ Κοζάνης κ. Καραποναρλίδης Ευτυχής.

 

 

Πηγή maties-staspor.blogspot.com/

Ένα σχόλιο

  • Μπράβο στους δωρητές, στους γιατρούς και στους βοηθούς! Το μηχάνημα σωζει ζωές!!!
    Εύχομαι πραγματικά να μη χρειαστεί ποτέ!!
    Μήπως όμως θα έπρεπε να υπάρχει στο ΔΑΚ μόνιμα και ένας γιατρός σε ένα ιατρείο κατά τις ώρες προπόνησης των αθλητικών συλλογών;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.