kozan.gr: Ώρα 20:35: Μετά από 14,5 μήνες και πάλι στρατιωτικό άγημα μαζί με πλήρη στρατιωτική μπάντα, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, για την καθιερωμένη τελετή υποστολής της Σημαίας (Βίντεο)

4 Ιουλίου 2021
20:48

 

Μετά από 14,5 μήνες και πάλι στρατιωτικό άγημα μαζί με πλήρη στρατιωτική μπάντα, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, για την καθιερωμένη τελετή υποστολής της Σημαίας, που πραγματοποιείται εδώ και χρόνια κάθε Κυριακή. Είχε προηγηθεί το πρωί της Κυριακής 4/7/2021, η αντίστοιχη τελετή έπαρσης. Να σημειωθεί πως η τελευταία φορά που είχε εμφανιστεί πλήρες στρατιωτικό άγημα & μπάντα ήταν στις 15/3/2020, όταν, από ‘κει και μετά, λόγω των μέτρων του κορωνοιου, οι τελετές έπαρσης – υποστολής γινόντουσαν μόνο με δύο στρατονόμους κι ένα τρομπετίστα. Δείτε το βίντεο του Kozan.gr από τη σημερινή (4/7) τελετή υποστολής της Σημαίας:

 

6 σχόλια

  • Με θλίψη βλέπω πως υπάρχουν άτομα που στην ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου κάθονται στις καρέκλες τους.
    Επίσης οι γονείς εκείνο το τρίλεπτο καλά είναι να παίρνουν τα παιδιά τους μαζί τους.
    ΥΓ και εγώ είμαι γονιός με παιδιά της ίδιας ηλικίας που βλέπουμε στο βίντεο

  • Καλημέρα, πολύ σωστά τα γράφει ο πρώτος ανώνυμος,!!!!! Πρέπει οι γονείς να μαζεύουν τα παιδιά τους εκείνη την ώρα!!!!

  • Σωστά τα λέτε αλλά διδάσκετε πουθενά η Ιστορία και ο Σεβασμός προς την Σημαία και τα σύμβολα του κράτους?
    Εμείς που έχουμε περάσει τα 45 κάτι θυμόμαστε από το Σχολείο.
    Άντε οι άντρες μπορεί και να θυμούνται από το στρατό ενώ οι γυναίκες από που να μάθουν?
    Επειδή την σημαία και τον σεβασμό στο κράτος τον εκμεταλεύθηκαν κακόβουλα κάποιοι στο παρελθόν σήμερα ίσως είναι ¨μοντερνισμός¨και επανάσταση να μην αποδίδεις τιμές…

  • Ασε που θα μας πούνε και φασιστες αν κάτσουμε προσοχή στη σημαία μας…
    Θα συμφωνήσω με ολους τους παραπάνω προλαλήσαντες.
    Υπάρχει δυστυχώς έλλειψη παιδείας…και…αμάθεια.

  • Καλλιεργήθηκε σιγά σιγά με το χρόνο η ασέβεια προς κάθε τί εθνικό και πατριωτικό, ωραίο και μεγάλο. Δεν είναι τυχαίο αυτό που βλέπουμε σήμερα. Ο “προοδευτισμός” είχε ονοματεπώνυμο αλλα και σχέδιο για την πατρίδα μας…”Προοδευτικά” σχολεία και δάσκαλοι, “προοδευτικό” περιεχόμενο διδασκαλίας, λήθη σε κάθετι που μας συνδέει με τις ρίζες μας και τον πολιτισμό μας, απαξίωση στην αριστεία, απειθαρχία και δήθεν “επανάσταση” ακόμα και ενάντια στο σουσάμι που έχουν τα κουλούρια…Και όμως το επιτρέψαμε όλοι με τον τρόπο μας. Τώρα απλά δρέπουμε τους καρπούς..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.