Γενική συνέλευση – εκλογές για την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου ιδιοκτητών ακινήτων Κοζάνης, την Κυριακή 11 Ιουλίου

5 Ιουλίου 2021
14:42

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ καλεί τα μέλη του σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την  11η ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρα 12.30 π.μ.  στο αναψυκτήριο  «ΆΛΣΟΣ» στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα ακόλουθα θέματα.

                                        ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Εκλογές για την ανάδειξη των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου.

2.Απολογισμός των πεπραγμένων και της  διαχείρισης των οικονομικών του συλλόγου.

  1. Επόμενοι στόχοι και κινήσεις του συλλόγου.

    Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία του ιού  covid-19 και των έκτακτων μέτρων που ελήφθησαν  για την αντιμετώπισή του, δεν στάθηκε δυνατό να πραγματοποιηθούν οι συνελεύσεις του συλλόγου. Επίσης η λήψη των μέτρων που σχετίζονται με  τις μετακινήσεις και τις συγκεντρώσεις είχαν ως αποτέλεσμα να ανασταλούν όλες οι δράσεις του συλλόγου.

     Οι δράσεις αυτές είχαν ολοκληρωθεί με τη συνάντηση των μελών του ΔΣ με το Δήμαρχο Κοζάνης κ.Μαλούτα Λάζαρο, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα υπάρχει  έγκαιρη ειδοποίηση του ιδιοκτήτη σε περίπτωση οφειλής του μισθωτή,  καθώς και   διακοπή της παροχής σε περίπτωση μη εξόφλησής της. Επίσης η Πρόεδρος κα Καβούκα Αικατερίνη και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου κος Σαπαλίδης Παύλος σε διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, εξέθεσαν τα προβλήματα των ιδιοκτητών ακινήτων όσον αφορά την τακτική της επιχείρησης  να χρεώνει στους ιδιοκτήτες των ακινήτων, τις οφειλές που προκύπτουν από τις  παροχές  που προσφέρει η επιχείρηση στους μισθωτές τους. Στην  εκπομπή   παρενέβη και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, κος Κων/νος Κυτίδης, ο οποίος υποστήριξε την αδυναμία της επιχείρησης, να ανταπεξέλθει στα αιτήματα των ιδιοκτητών ακινήτων όσον αφορά την απεμπλοκή τους από τις οφειλές των μισθωτών τους.

  Οι επόμενες κινήσεις που  δρομολογούνται ήδη, έχουν σχέση με τις υφιστάμενες οφειλές των μισθωτών οι οποίες σύμφωνα με την τακτική της ΔΕΥΑΚ  βαρύνουν τους ιδιοκτήτες τους και οι οποίες δεν θα υπήρχαν εάν η δημοτική επιχείρηση είχε προσαρμοστεί με  τους κανόνες που ισχύουν για όλους τους άλλους παρόχους ιδιωτικούς και μη.

   *τα μέλη που θέλουν να βάλουν υποψηφιότητα για να εκλεγούν στο  ΔΣ  να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 6944588967 η στο 6944636931.

   * τα μέλη που θέλουν να πληρώσουν τη συνδρομή τους για το 2020 μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6944636931 και 6907643898.

6 σχόλια

  • Τα προβλήματα που υπάρχουν με τους ενοικιαστές ως αναφορά την τηλεθέρμανση κυρίως ειναι πολλά και δυσεπίλυτα.Περιμένουμε τον δήμαρχο να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του απέναντι στα μέλη του συλλόγου μαςκαι να ευχηθούμε στο νέο ΔΣ δύναμη στο δύσκολο έργο του!

    • Δεν είμαστε ομαδούλα. Είμαστε νόμιμος σύλλογος,με καταστατικό κατατεθημένο.Διαφορετικά πως θα κάναμε Γενική Συνέλευση;

  • Φίλε μου καλοπροαίρετα θα σου μιλήσω.Είμαστε πάνω από 100 μέλη αλλά την χρονική στιγμή αυτή αυτό δεν έχει τόση σημασία.Νομίζω ότι όσοι έχουμε χάσει χρήματα από ενοικιαστές συστηματικούς κακοπληρωτές πρέπει να κινηθούμε με έξυπνα.Υπάρχουν λύσεις!

  • Αυτό που γίνεται με την τηλεθέρμανση δεν είναι σωστό.Δεν μπορεί να πληρώνουν οι ιδιοκτήτες για τους κακοπληρωτές ενοικιαστές. Οι αρμόδιοι φορείς πρέπει κάτι να κάνουν για αυτή την αδικία. Έρχεται και το φυσικό αέριο αναγκαστικά και θα θελήσουν όλοι οι ιδιοκτήτες σωριδόν να πάνε σε ιδιώτες. Η ΔΕΥΑΚ δεν θα προλαβαίνει τις αιτήσεις για διακοπή όπως έγινε με τη ΔΕΗ.Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα της απαράδεκτης συμπεριφοράς της προς τους ιδιοκτήτες.

  • Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τις συνδρομές.Ενδιαφέρομαι να γίνω μέλος του Συλλόγου.Μπορώ να έρθω την Κυριακή στο Αλσος να εγγραφώ και παράλληλα να συμμετέχω στις εκλογές;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.