kozan.gr: Aλλαγή σκυτάλης στην Προεδρία της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/Τμήμα Δ. Μακεδονίας – Ανέλαβε, επίσημα, από σήμερα Δευτέρα 5/7, την Προεδρία ο Ν. Συλλίρης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

5 Ιουλίου 2021
18:45

Aλλαγή σκυτάλης στην Προεδρία της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/Τμήμα Δ. Μακεδονίας, στο πλαίσιο της μετεκλογικής συνεργασίας των δύο παρατάξεων (ΔΚΜ & Νέα Πρόταση Μηχανικών). Ανέλαβε, επίσημα, από σήμερα Δευτέρα 5/7, την Προεδρία ο Ν. Συλλίρης

27 σχόλια

  • Κάποιος μάλλον δεν θα κοιμηθεί σήμερα. Αρε Δημητράκη ποιος θα το ελεγε ότι θα εξελισσόντουσαν έτσι τα πράγματα. Αει δεν πειραζ

    • Συγκρίνεις φίλε μου ανομοια πράγματα. Μακάρι ο Νικολακης να γίνει Νικόλας όπως ο Δημήτρης! Γιατί ο Κιανας πέρασε και δεν ακούμπησε.

  • Ο Τζιτζικας που κρύφτηκε βρε παιδιά; Ψήφισε και αυτός λογικά. Ήθελε να κατέβει και βουλευτής με τη ΝΔ.

  • Κασαπίδη μεγάλο σφάλμα αυτό. Μας πλησιάσαμε και μας είπατε να στηρίξουμε τον δικό μας τον Κιανα. Βλέπουμε τώρα Συλλιρη. Αν θέλαμε θα τον ψηφίζαμε απευθείας.
    Κρίμα που πίστεψα σε σένα. Και είμαστε πολλοί μηχανικοί.
    Θα σου τα πούμε και από κοντά επώνυμα. Μην ανησυχείς.

    • Θα έγβαινε ο Κιανας χωρίς τον Συλλιρη;Αυτό γιατί δεν το λέτε;Ο Περιφερειάρχης τον Μαυρομματίδη δεν τον έχει διευθυντή με δική του υπογραφή;Δεν παρέτεινε την διαμονή του στη Διεύθυνση του Π.Τ;Πόσοι Διευθυντες και Προιστάμενοι της Περιφέρειας στηρίζουν Μαυρομματίδη θα μας πείτε; Ο γενικος διευθυντής ανάπτυξης της Περιφέρειας εχει αριστες σχεσεις με αυτους. Η αντιπεριφερειαρχης που ηταν υποψήφια του Κασαπίδη ηταν υποψήφια και με τον Μαυρομματίδη.

      • Τρικυμία εν κρανίω έχεις αγαπητέ. Κανένας αντιπεριφερειάρχης δεν ήταν υποψήφιος με το Δημήτρη. Νομίζω ότι είναι μόνιμος υπάλληλος ο Μαυροματίδης.
        Άρα λες ότι ο Κιανας με εσένα, συγνώμη με το Συλλιρη είναι ένα;

  • ΧΑ ΧΑ ΧΑ παρωδία… καημένη Ελλάδα…άξιοι των επιλογών μας…Δημήτρη ευτυχώς δεν είσαι εκεί …αξίζεις άλλου επιπέδου συνεργασίες.καληνύχτα…

  • Συγχαρητήρια στον κ.Σύλλιρη,αυτός ο Μαυροματίδης μας είχε κουράσει,πολύ έξυπνος ήταν,βρέθηκε τρόπος όμως κ τον φάγατε,καλύτερα στην άκρη οι ικανοί ,φανταζουμε κι οι υπόλοιποι εξυπνότεροι.

  • Συγχαρητήρια kozan.gr για τη φωτογραφια του διδυμου. Θα την κρατήσουμε για τις επόμενες εκλογές. Ειδικά αυτών που θέλουν να κατέβουν δήμαρχοι.
    Λιγότερο από 2 χρονια έμειναν.

  • Ωχ. Δεν εχει καμια τυχη ο “επιστημονικος συμβουλος του κρατους”.
    Κριμα.
    Ο Κιανας αποδειχθηκε πολυ λιγος.
    Τωρα

  • ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΙΕΝΙΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΕ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ , ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΟ ΤΕΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ . ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΑΚΙ ΤΗΣ Δ.Μ.

    • Συγχαρητήρια στον εαυτό σας καλό είναι να μη δίνετε εσείς αλλά όσοι δουν το έργο σας. Έως τώρα αναζητείται το κοινό σας έργο με τον Κιανα διότι απλά δεν υπάρχει

  • ενα δεν καταλαβαίνω.πως ειναι δυνατον να γραφονται τετοια σχολια για την παραταξη του Κιανα;Οι του Μαυρομματίδη που εκλεχτηκαν εχουν αριστες σχέσεις με τον Κιανα.Πως και ποιοι γραφουν τετοια σχολια για τον Κιανα;ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΉ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕ ΑΠΟΛΎΤΩς ΤΊΠΟΤΑ 2ΧΡΌΝΙΑ ΣΤΟ ΤΕΕ.

  • Στεργιο να τα βλεπεις και να ακους.Πολυ πικροχολα σχολια γινονται για σένα.Βγάλε συμπεράσματα για τους φίλους σου.Σκεψου.

  • Ο τζίτζικας, η Αγναντου, ο Βουρας, Νταβος και ολοι ψήφισαν Συλλιρη.Την επόμενη ψηφίζουμε Συλλιρη. 55 το ποσοστό του Συλλιρη.Παμε μπροστά και δυναμικά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.