Στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης για τις εξετάσεις των ΤΕΦAΑ  βρέθηκε ο Βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης

7 Ιουλίου 2021
11:34

Κατά την επίσκεψή μου στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης, στη διεξαγωγή των αγωνισμάτων για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων για τα Τ.Ε.Φ.A.Α.,  ενημερώθηκα από τον Υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής Β/θμιας Εκπαίδευσης και Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Πάρη Δουλγερίδη, για την καλή πορεία των εξετάσεων, και είχα την χαρά να συνομιλήσω με παιδιά που διαγωνίζονται και με στελέχη της Εκπαίδευσης για τη διαδικασία, αλλά και τις δυσκολίες που προκάλεσε τη φετινή χρονιά η υγειονομική κρίση στη σχολική κοινότητα.

Για να μην περάσουν και φέτος αντίστοιχες καταστάσεις τα παιδιά μας, έχουμε όλοι το καθήκον να σηκώσουμε την εμβολιαστική ασπίδα απέναντι στον Covid 19 και στις μεταλλάξεις του. 

Εύχομαι στα παιδιά υγεία και πρόοδο.

22 σχόλια

  • Δεν επιτρέπεται να είναι σε χώρο όπου διεξάγεται διαδικασία πανελλήνιων εξετάσεων!!! Πως και επιτράπηκε αυτό?

  • Δεν παίζεσαι ρε Στάθη, παντού είσαι, για όλους ενδιαφέρεσαι ακούραστος. Μπράβο αξιος, για αυτό θα σε βγάζουμε πάντα πρώτο. Με τα κιάλια θα σε βλέπει ο δεύτερος.

  • Αλλος happy traveler μας βρηκε απο δω δεν μας εφτανε το αφεντικο του στο Μαξιμου που ειναι ο ορισμος της κωλοτουμπας και του διχασμου που δεν εχει αφησει νησι για νησι σε ησυχια σε τοπικο επιπεδο εχουμε τον Σταθικα να περιφερεται με τον φωτογραφο του δεξια μπας και πεισει κανα ο μονιμος κατοικος ΑΘηνων και Θεσσαλονικης οτι νοιαζεται

      • Κι εγώ με 8.000 χιλιάρικα το μήνα κάνω το ίδιο περιφέρομαι παντού πουλάω παπατζιλικι και με φωτογραφίζει ο κολλητός. Τρανή δουλειαν που λένε και οι Πόντιοι!

        Εκτός αν έχεις να μας πεις κάποιο σημαντικό έργο που έκανε στο νομό μας τα δύο τελευταία χρόνια που είναι κυβέρνηση ο συρφετός του. Ακούμε….

  • Μπραβο Σταθη! Τα παιδια μας εχουν αναγκη υστερα απο τη δυσκολη χρονια που περασαν. Συνεχισε να εισαι κοντα τους, να αφουγκραζεσαι τα ονειρα και τα αγχη τους και να βαλεις το δικο σου λιθαρακι για ένα καλυτερο αυριο..

  • Η έντονη παρουσία σας μάλλον κάποιους τις ξεβολεύει κ. Κωνσταντινίδη.
    Μην ακούτε τίποτε..
    Συνεχίστε..
    Έτσι σας θέλουμε… ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ!!!

  • Ρε παιδιά, εσείς που λέτε ότι είναι παντού και πάντα και τον χειροκροτατε, πείτε κι ένα έργο που έκανε; Δεν υπάρχει σωτηρία για αυτόν τον χειροκροτητη λαό. Κι εγώ με 8.000€ τον μήνα κάθε μέρα θα είμαι παντού και θα ακούω τον κόσμο και θα βγαίνω φωτογραφίες. Βασικά το κάνω και με τα μισά. Μεγάλο έργο πάντως έχει κάνει ο Στάθης. Απλά δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό τώρα

    • Οι βουλευτες ειναι η φωνη του λαου. Ρολος τους ειναι να ακουν και να αντιλσμβανονται τις δυσκολιες του κοσμου και να τις μεταφερουν στους αρμοδιους. Επισης, κανουν προτασεις και δινουν λυσεις σε θεματα που προκυπτουν. Η αξιολογηση και υλοποιηση των προτασεων ειναι στην ευχερεια αλλων.
      Ας μη ξεχναμε την πριμοδοτηση των κατοικων της Κοζανης στους διαγωνισμους του Ασεπ.
      Ο Σταθης ειναι διπλα μας και δουλευει νυχτιμερον για εμας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.