kozan.gr: Eπίσκεψη του συνδυασμού “Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης” στο φωτοβολταϊκό σταθμό των ΕΛΠΕ στα Λιβερά Κοζάνης

7 Ιουλίου 2021
17:48

Eπίσκεψη του συνδυασμού “Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης” στο φωτοβολταϊκό σταθμό των ΕΛΠΕ στα Λιβερά Κοζάνης. Όπως γράφει ο Αντιδήμαρχος, με την αρμοδιότητα αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας, Δ. Κοεμτζόπουλος: “Ένα εμβληματικό έργο για τη Δυτική Μακεδονία. Στη νέα εποχή πρέπει η περιοχή να παραμείνει η ενεργειακή καρδιά της Ελλάδας. Στη φωτογραφία : Ο επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης Κυριάκος Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος της κοινότητας Λιβερών Γρηγόρης Τσουτζίδης, ο Project Manager για το έργο της κατασκευάστριας εταιρείας Juwi Hellas Θανάσης Ξένος και o Head of Construction και αδερφικός μου φίλος Δημήτρης Καραπατσίδης”.

 

8 σχόλια

  • κυριακο πουλοπομ να σεβεσαι τα θελω των τοπικων κοικωνιων ο προεδρος στο ειπε χθες και εσυ ψηφισες θετικα. ευτυχως δεν περασαν τα νεα φωτοβολταικα στα Λιβερα. ακουστε τις τοπικες κοινωνιες μην κανετε οτι θελετε εσεις.

  • Δηλαδή αν κατάλαβα καλά ή στον συνδυασμό έχουν μείνει ο Κυριάκος και ο Κοεμτζοπουλος ή μονο αυτοί οι δύο είναι σημαντικοί για τον συνδυασμό και οι άλλοι είναι διακοσμητικοί.

  • Εχε χαρη Κυριακο που θα μας κοψει το κοζαν τα σχολια.2 χρονια ακομη θα μας περνατε για ιθαγενεις με τους αλλους 2 της τριανδριας..

  • Είστε για κλάματα.Προσπαθήτε με παραστάσεις και φωτογραφίες να ωραιοποιήσετε την κατάσταση!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.