Πτολεμαΐδα: 200 δέματα μηνιαίως μοιράζει ο «Καλός Σαμαρείτης»

8 Ιουλίου 2021
12:48
Κανένα σχόλιο

Έκλεισε για την περίοδο του καλοκαιριού το εστιατόριο του Χριστιανικού-Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Ο Καλός Σαμαρείτης», αλλά μέχρι την έναρξη του νέου κύκλου λειτουργίας του (5 Σεπτεμβρίου) θα διανέμει στους σιτιζόμενους του κάθε μήνα δέματα με τρόφιμα μακράς διαρκείας και με είδη διατροφής που μπορεί να συντηρηθούν σε ψυγείο.

Την προηγούμενη χρονιά, ο αριθμός των άπορων και αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας   που έπαιρναν συσσίτιο είτε με μερίδες γευμάτων είτε με δέματα ήταν ο υψηλότερος, φθάνοντας στους διακόσιους, ενώ νέες αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα κατατέθηκαν στις αρχές Ιουνίου. Στα παράπονα που εκφράζουν συμπολίτες μας πως ενώ πληρούσαν τους όρους για σίτιση και το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Απόστολος Πατσινακίδης, απαντά πως κριτήριο για την έγκριση ή όχι της αίτησης είναι το ύψος του ετήσιου εισοδήματος που φέτος αυξήθηκε, από τις 4.000 στις 6.000 ευρώ και στις 9.000-10.000 ευρώ για τις οικογένειες. Υπογραμμίζει όμως ότι «η αλήθεια είναι πως είχαμε κάποιες αιτήσεις με ετήσιο εισόδημα 13 και 16 χιλιάδες ευρώ. Καταλαβαίνετε ότι εάν δίνουμε σε κάποιον που έχει 16 χιλιάδες ευρώ εισόδημα θα πρέπει να ταΐσουμε πάνω από τη μισή πόλη».

https://www.ertnews.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.