Το νέο παιδικό βιβλίο, “Η Περσεφόνη και τα Πάνω, Κάτω”, της Μαρίας Α. Μακρή, με καταγωγή από το Βόιο

8 Ιουλίου 2021
21:20
Κανένα σχόλιο

Το νέο παιδικό βιβλίο, της Μαρία Α. Μακρή, “Η Περσεφόνη και τα Πάνω, Κάτω”, από τις Εκδόσεις Κομνηνός. Ο ερευνητής Σπίθας ξεκινάει το ταξίδι του για τον Όλυμπο, όπου τον παρασύρει ένας από τους πιο σημαντικούς μύθους της Ελληνικής μυθολογίας, με πρωταγωνίστρια την πανέμορφη Περσεφόνη, Θεά του κάτω κόσμου… Σ’ αυτό το ψηλό βουνό θα γνωρίσει πολλούς ξεχωριστούς φίλους, ταξιδιάρικα πουλιά και ζώα που έρχονταν από την περιοχή όπου βρισκόταν κάποτε το βασίλειο του Πλούτωνα.  Ποιοι ήρωες θα εμπλακούν στην εξέλιξη του μύθου και ποιός θα απαντήσει στο μυστήριο των τεσσάρων εποχών του χρόνου;  Ποιοι θα αλλάξουν τη ροή του και θα επηρεάσουν τα καιρικά φαινόμενα;
Μια παραμυθένια ιστορία για τον πιο όμορφο ελληνικό μύθο με τους ιδιαίτερους συμβολισμούς, τα πολλά και διαφορετικά συναισθήματα και τις αναπάντεχες εκπλήξεις…

Η Μαρία Α. Μακρή γεννήθηκε και ζει στην Καστοριά. Κατάγεται από το Βόιο Κοζάνης και τα Ζαγοροχώρια Ιωαννίνων. Είναι εκπαιδευτικός, Πτυχιούχος τον Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Εξειδικεύτηκε με Διεθνή Πιστοποίηση στη Χειροπρακτική και στην Κινησιοθεραπεία & Αποκατάσταση Ατόμων με Μυοσκελετικά προβλήματα. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει διεθνείς και ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς σε τμήματα παιδιών και ενηλίκων, Μουσικοκινητική Αγωγή για παιδιά και Εκγύμναση παιδιών και ενηλίκων.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.