kozan.gr: Κοζάνη: Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ1 σε σχέση με τις αναφορές των πολιτών για εμφανίσεις μινκ σε μπαλκόνια, αυλές και εισόδους πολυκατοικιών, αναζητώντας τροφή – Tι λένε οι κάτοικοι (Βίντεο)

8 Ιουλίου 2021
23:37

 

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ1 σε σχέση με τις αναφορές των πολιτών για εμφανίσεις μινκ σε μπαλκόνια, αυλές και εισόδους πολυκατοικιών, αναζητώντας τροφή. Τι λένε οι κάτοικοι

 

 

kozan.gr: Mινκ ή κουνάβια (ή και τα δύο) τα ζωάκια που σκαρφαλώνουν στις βεράντες των σπιτιών σε γειτονιές της Κοζάνης; Τι λέει στο kozan.gr ο υπεύθυνος της Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος και Σταθμού Περίθαλψης Άγριων Ζώων Νίκος Παναγιωτόπουλος (Ηχητικό)

7 σχόλια

  • Μεγάλη προσοχή,τα μίνκ είναι πολύ πιο επικίνδυνα από τα αδέσποτα και πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα!!!!

  • Ακριβώς τέτοια ζώα ανεβαίνουν και στο δικό μου μπαλκόνι εδώ και 3 χρόνια…στη Λευκοπηγή Κοζάνης

  • Το ζώο στο βίντεο είναι Πετροκούναβο (Martes foina) και όχι μινκ. Το Πετροκούναβο έχει χαρακτηριστικό λευκό μπάλωμα στο λαιμό, ενώ απουσιάζει από το μινκ. Το Πετροκούναβο έχει εισέλθει σε πολλές πόλεις της χώρας μας αλλά και της Ευρώπης τις τελευταίες δεκαετίες. Δεν είναι επικίνδυνο στο άνθρωπο, αλλά θα πρέπει να αποφευχθεί h σύλληψη του από πολίτες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.