Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης, Χρήστου Κεχαγιά για τις πολλές επιτυχίες των μαθητών του σχολείου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

9 Ιουλίου 2021
14:57

“Θερμά μου συγχαρητήρια” σε όλα τα παιδιά, που προσπάθησαν ν’ αγγίξουν ένα απ’ τα “όνειρά” τους.

Συγχαίρουμε σήμερα τους μαθητές μας για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές!! Είμαστε ιδιάιτερα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις τους σε όλες τις κατευθύνσεις! Οι εκπαιδευτικοί του 3ου Γελ κατάφεραν να προσφέρουν στους μαθητές μας υψηλές υπηρεσίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με μοναδικό στόχο να καταφέρουν αυτά τα παιδιά να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των εξετάσεων.

Στα παιδιά όμως που δεν τα κατάφεραν φέτος, ένα ”μπράβο” για τον αγώνα που έκαναν….η προσπάθεια συνεχίζεται….με πιο πλούσια εμπειρία …λόγω της γνώσης που αποκτήθηκε, από τη συγκυρία των γεγονότων κι από τυχόν λανθασμένες εκτιμήσεις ή ενέργειες.

Για τους επιτυχόντες ένα “μπράβο” για την επιτυχία τους και καλή πρόοδο , στις σπουδές τους.

«Θερμά συγχαρητήρια»….και στους γονείς, όλων των υποψηφίων -ασχέτως αποτελέσματος- γιατί κι αυτοί έδωσαν καθημερινώς το δικό τους αγώνα, με την υλική και ηθική συμπαράσταση στα παιδιά τους.

Και η επιτυχία, όπως και η ευτυχία, δεν κάνουν διακρίσεις. Όποιος τολμά κι επιμένει…δικαιώνεται.Το ”μυστικό” είναι να δίνεσαι ολοκληρωτικά στον αγώνα για την επίτευξη του σκοπού σου.

Επιγραμματικά αναφέρουμε:

ΣΧΟΛΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΝΤΟΒΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 19095

ΣΧΟΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΠΑΚΑΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 18841

ΣΧΟΛΕΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΔΕΛΗΖΗΣΗ ΧΡΥΣΗ 18325

ΣΧΟΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 16984

Σας ενημερώνουμε ότι εννέα μαθητές μας έχουν γράψει πανω από 18000 μόρια

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ, ΤΣΙΦΤΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, ΔΑΔΑΜΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΣΙΒΕΛΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ, ΧΑΣΙΩΤΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ,

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στους μαθητές μας, κάθε επιτυχία στη ζωή τους!! Μακάρι όλοι οι δρόμοι να είναι ανοιχτοί μπροστά τους!!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

2 σχόλια

    • χωρις σχολειο το παιδι βγαινει εκτος προγραμματος. ρωτα ποσα εχασαν ρυθμο φετος! αλλα αμα ειχες παιδια θα ηξερες τι σημαινει σχολειο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.