Ν.Ε. Κοζάνης ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία – Υγειονομικά μέτρα ή στοχοποίηση της εστίασης;

9 Ιουλίου 2021
20:37

Ενώ ο κύριος Μητσοτάκης πανηγύρισε ήδη δύο φορές για το τέλος της πανδημίας, ξεκινάμε πάλι από την αρχή.

Τα απανωτά lockdown που εφαρμόστηκαν τους 15μήνες πανδημίας επέφεραν μεγαλύτερο οικονομικό μαρασμό σε συγκεκριμένους επιχειρηματικούς κλάδους, οι άνθρωποι των οποίων όχι μόνο δε έλαβαν καμία ουσιαστική οικονομική ενίσχυση, αλλά αντιμετωπίστηκαν σαν επαίτες και βρέθηκαν στοχοποιημένοι. Η κυβέρνηση των αρίστων αποποιούμενη κάθε ευθύνη για την εξέλιξη του πανδημικού κύματος αναζητεί αποδιοπομπαίο τράγο στη νεολαία και ιδιαίτερα στις επιχειρήσεις εστίασης με συνεχή καταιγισμό αρνητικών ειδήσεων και επιπλήξεων για συνωστισμό πολιτών καθώς και μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων σε αυτές.

Τι γίνεται άραγε σε άλλους κλάδους; Υφίστανται τα ίδια μέτρα αποστασιοποίησης; Όχι…

Προς τι το μένος, λοιπόν, με τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες;

Πριν η κυβέρνηση φορτώσει τις παραβατικές συμπεριφορές ορισμένων σε ολόκληρο τον κλάδο και τον καταδικάσει, ας αναλογιστεί τι ποσοστό αυτών αναλογεί στο σύνολο. Όπως, επίσης θα πρέπει να σκεφτεί ξανά το κατά πόσο είναι εφικτό να εφαρμοστούν τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τις επιχειρήσεις . Ο διαχωρισμός των πελατών με την ανάθεση του εποπτικού ελέγχου στους επιχειρηματίες είναι στην ουσία ανεφάρμοστος αφού πέρα των δυσκολιών της τήρησης του ελέγχου, οι άνθρωποι αυτοί δεν αποτελούν τον ελεγκτικό μηχανισμό του κράτους.

Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να επανεξετάσει τα μέτρα που πάρθηκαν ώστε να μην οδηγήσει το μεγαλύτερο επιχειρηματικό κλάδο σε εξαφάνιση.

Ν.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΤΜΗΜΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ

12 σχόλια

  • Τολαμτε μιλατε και εσεις που πηρε πρωτη φορα ελληνας επιδοματα ενω 5 χορνια επι συριζα επρεπε να ησουν αλβανος για παρεις επιδομα αντε ρε παρτε δρομο μην πουμε και καμια βαρια κουβεντα κουλτουριαρηδες.

      • φουκαρας εισαι εσυ που τολματε και μιλατε κιολας κλεισατε τραπεζες κανατε το οχι ναι δωσατε τα σκοπια επιδοματα μονο σε αλβανους φπα ασφαλεις φουλ αυξηση και μιλατε κιολας αντε γεια ρε..

        • Είσαι άδικος νομίζω, όχι μόνο οι Αλβανοί αλλά και όλοι οι παράνομοι μετανάστες παίρνουν επιδόματα.

  • Πρώτη φορά είδα κ άκουσα τον κοντό μετά από 1,5χρονο πανδημίας να λέει φοράτε μάσκες κ κάντε εμβόλιο!! Ο λουλης φαίνεται τον είπε να το κάνει γιατί τον πέρασε ο κανένας!!!!!

  • Επι 4 μιση χρονια ξεσκισατε στους φορους τις μικρομεσαιες επιχειρησεις,και τωρα κουνατε το δαχτυλο εχετε μεγαλο θρασος!!!

    • Φουκαρα πες τίποτα καινούργιο γιατί με τέτοια αφηγήματα της που χρησιμοποιείς δεν θα καλύψεις την παταγωδη αποτυχία σε όλα ως τώρα. Θράσος έχετε εσείς Φουρθιώτηδες που έχετε ρημάξει την κοινωνία αλλά και στις στοχοποιησεις ανθρώπων και κλάδων όπως η εστίαση , αρκετά ανεχτηκαμε που έχετε αναγάγει σε σημαία σας τον γκεμπελισμο και την καταστροφή.

  • Μα και φυσικά στοχοποιούν την εστίαση , οι λόγοι πασιφανείς , α) οι ιδιοκτήτες είναι αριστεροί τις εργατικής τάξης , β) οι πελάτες κατά κύριο λόγο αριστεριστές και φιλελεύθεροι και αντιεξουσιαστές διακινούν μυνήματα τις κομιτέρν , και λίγοι που βγαίνουν να διασκεδάσουν η να φάνε ….. ε κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά . !!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.