kozan.gr: N. Συλλίρης (νέος Πρόεδρος του ΤΕΕ/Τμ. Δ. Μακεδονίας) για θητεία Δ. Μαυροματίδη: “O προεδρο-κεντρισμός που υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια, δεν υπάρχει σήμερα κι ούτε θα υπάρξει και στη δική μου θητεία”

10 Ιουλίου 2021
08:07

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του ως νέος Πρόεδρος του ΤΕΕ/Τμ. Δ. Μακεδονίας, ο Νίκος Συλλίρης, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό West Channel και μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας τι συνέβαινε, στο περιφερειακό Τεχνικό Επιμελητήριο (Δ. Μακεδονίας), όλα τα προηγούμενα χρόνια, επί θητείας Δ. Μαυροματίδη, λέγοντας τα ακόλουθα: “O προεδρο-κεντρισμός που υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια, δεν υπάρχει σήμερα κι ούτε θα υπάρξει και στη δική μου θητεία. Με λίγα λόγια δημοκρατικότερες & παραγωγικότερες  διαδικασίες είδαμε και περάσαμε από το “εγώ” στο “εμείς”. Δηλαδή πλέον το ΤΕΕ/Τμ. Δ. Μακεδονίας δουλεύει συλλογικά. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι πρόεδρος αν θα είναι o Συλλίρης ή αν θα είναι ο Κιάνας ή αύριο άλλoς. Eμείς θέλουμε να δουλεύουμε συλλογικά, όλες οι παρατάξεις, ανεξάρτητα αν είναι στη διοίκηση ή αν είναι στην αντιπολίτευση και να εισακογουμαστε. Αυτό το πετύχαμε. Οι παρεμβάσεις που γίνανε, γιατί είναι κι Αντιπεριφερειάρχης ο πρώην πρόεδρος Σ. Κιάνας, στα θέματα της δίκαιας Μετάβασης, είτε στο ΕΣΕΚ, είτε οπουδήποτε αλλού δόθηκε η δυνατότητα για διαβούλευση, έγιναν πολύ σημαντικές τεκμηριωμένες παρεμβάσεις, με συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων μονίμων επιτροπών, δηλαδή δεν ήταν άποψη ενός μόνο, π.χ. του Πρόεδρου”.

kozan.gr

12 σχόλια

  • Τι αλλο θα ζήσουμε στον τοπο αυτο αραγε ;;; Απο τον Άννα στον Καιαφα από το 0 στο -100
    Παράνοια
    Η εποχή των ανύπαρκτων

  • Συλλίρη πρώτα δούλεψε και μετά κάνε δηλώσεις. Κατανοούμε τις εμμονές σου.
    Ολοι οι πρώην Πρόεδροι ήταν πολύ πιο δραστήριοι από εσάς και η λειτουργία επιστημονικών επιτροπών ήταν καλή (τουλάχιστον της Ενέργειας που ήμουν εγώ).
    Δείτε τις “παρεμβάσεις” σας για τα θεματα της μεταλιγνιτικής. Όλος ο κόσμος μιλάει για την αφωνία του ΤΕΕ.
    Ούτε μια επιστημονική προσέγγιση. Το ΤΕΕ επί Μαυροματίδη έθεσε τα θέματα πρώτο και μάλιστα γινόταν ανάλυση.
    Εγώ προσωπικά δουλεύω στη ΔΕΗ ήμουν κάποτε στις Επιτροπές του ΤΕΕ επί Μαυροματίδη – Κακαλη – Μαυροματίδη. Δεν θυμαμαι να σε ειδα πουθενα στο ΤΕΕ.
    Ασχολήσου σαν Πρόεδρος και ας είναι το παράδοξο ότι είσαι τρίτος με 12%.

  • Αγαπητό Κοζάν θα μας ενδιέφεραν και οι απόψεις του Μαυροματίδη. Διότι άλλη εντύπωση έχουμε οι μηχανικοί από αυτά που ακούγονται.

  • Καμια παρεμβαση εδω κ 1,5 χρονο δε διαβασαμε καμια τεκμηριωμενη αποψη για δικαιη μεταβαση υπνος βαθυς στο τεε τδμ λειπει απο καθε καταθεση αποψεων φορεων. Οι δε μονιμεε επιτροπες υπαρχουν μονο στα χαρτια δε συνεδριαζουν ποτε

  • Τον αδειάσατε ,τι ασχολείστε με το Μαυροματίδη ,κάντε το έργο σας να κριθείτε από αυτό αλλά είναι δύσκολο να φέρεις αποτέλεσμα θέλει δουλειά, γνώση ,εμπειρία,οι συνομωσίες κ το άδειασμα δε θέλουν προσόντα.

  • όταν όλοι οι άσχετοι δημόσιοι υπάλληλοι ασχολούνται με τα προβλήματα των ελεύθερων επαγγελματιών, καταλαβαίνεις τι γίνεται

  • ΚΑταρχήν δεν γίνεται να υπάρξει γιατί δεν μπορείς να το υποστηρίξεις από άποψη δυνατοτήτων…εσύ και όλοι στην Νέα Πρόταση Μηχανικών και στην ΔΚΜ θα είστε πάντα αυτοί που την πρώτη παράταξη εκμεταλεύομενοι παραθυράκια την πετάξατε από παντού..συγχαρητήρια τώρα κοιμηθείτε ήσυχοι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.