kozan.gr: Αυτή η κακή συνήθεια ορισμένων συμπολιτών μας, να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους, ώστε να εξασφαλίσουν τη σκιά των δέντρων, εντός του πεζοδρόμου Κοζάνης – Αργίλου, παρεμποδίζοντας τη διέλευση των πεζών, ειδικά σε ώρες που υπάρχει αρκετός κόσμος που περπατά και στις δύο κατευθύνσεις, πρέπει να σταματήσει (Φωτογραφίες)

10 Ιουλίου 2021
08:20

Αυτή η κακή συνήθεια ορισμένων συμπολιτών μας, να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους, ώστε να εξασφαλίσουν τη σκιά των δέντρων, εντός του πεζοδρόμου Κοζάνης – Αργίλου, παρεμποδίζοντας τη διέλευση των πεζών, ειδικά σε ώρες που υπάρχει αρκετός κόσμος που περπατά και στις δύο κατευθύνσεις, πρέπει να σταματήσει. Υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία που μπορεί να παρκάρουν κι ασφαλώς όχι πάνω στον πεζόδρομο.

10 σχόλια

  • Σκέφτηκα το ίδιο για αυτή τη κακή συνήθεια των καταγγελιών μέσω ενημερωτικών site και όχι των αρμοδίων αρχών… Ευελπιστώ στη προκειμένη περίπτωση να κλήθηκε η Τροχαία και να να μην έμεινε μόνο στη δημοσιοποιηση διαφορετικά πρέπει να σταματήσει και αυτή η κακή συνήθεια!!!!

  • σας πειραξαν τα σαιτ που αν δεν ειχαμε και το κοζαν δεν θα λυνοταν τιποτα και δε θα κουνιοντουσαν σε τιποτα. μια χαρα συνηθεια και καλα κανουν οι πολιτες και τα στελνουν στα σιτε αφου οταν απευθυνονται σε αρμοδιους σπανιως εξυπηρετουνται. μηπως ανηκεισ ε κανεναν απο εσας τα αυτοκινητα των φωτογραφιων και θιχτηκατε

  • Και έτσι φτάσαμε σε άλλη μία περίπτωση όπου δεκάδες πολίτες υπερασπίζονται και προάγουν τις παραβατικές και αντικοινωνικές συμπεριφορές, υποθάλπτοντάς τις και κατηγορώντας για αστεία και άσχετα πράγματα όσους υψώνουν φωνή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.