kozan.gr: Σάββατο 10 Ιουλίου: 29 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 5 στην Π.Ε. Φλώρινας, 7 στην Π.Ε. Γρεβενών, 1 στην Π.Ε. Καστοριάς – 2327 συνολικά στην χώρα

10 Ιουλίου 2021
17:31

 

Σάββατο 10 Ιουλίου: 29 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 5 στην Π.Ε. Φλώρινας, 7 στην Π.Ε. Γρεβενών, 1 στην Π.Ε. Καστοριάς – 2327 συνολικά στην χώρα.

dfsdsf

25 σχόλια

    • Ο δήμος Κοζάνης έχει πολύ υψηλα ποσοστά εμβολιασμενων !!! Για δες καλύτερα τα νούμερα ! Δες τα ποσοστά της πε Κοζάνης και τα ξαναλέμε !!!

    • Οι τοπικές αρχές μας έχουν γραμμένους! Γιατί δεν ανακοινώνουν πώς είναι η κατανομή? Απογοήτευση και ντροπή!

  • Περιμένουμε τον γληγορακη τον ασφαλτόστρωτη και τον Γιώργη των κήπων να μας ανακοινώσουν τα νούμερα του Τζόκερ ότι έκαναν δηλαδή 8 μήνες τώρα που καταστράφηκαν οι επιχειρήσεις από τα έξυπνα μέτρα της τσιρκοκυβερνησης τους. Άντε και καλά στερνά. Μην ξεχάσετε πάλι το μότο σας το γνωστό το παλιό
    για όλα φταίει η εστίαση.

    • Το πρόβλημα ανώριμες ανώνυμε δεν είναι ούτε ο τρόπος που γράφεις , ούτε αυτό που θέλεις να περάσεις . Το πρόβλημα είναι ότι μας αφήνεις να νομίζουμε ότι Γιωργάκης και κάθε Άκης φταίει για την κατάντια μας. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα που θέλεις να περάσεις τέτοια μηνύματα . Το πρόβλημα όμως θα γίνει μεγαλύτερο επειδή είναι πολύ πιθανό να μην έχεις καταλάβει εσύ ο ίδιος πιο είναι … Καλή αντάμωση στην πραγματικότητα , η οποία δεν κοιτάει Γιωργάκη , ούτε κόμμα κτλ . Κοιτάει τη ζωή την ίδια και όταν τίθεται σε κίνδυνο τότε μπορεί να επέλθει το μοιραίο .

  • Ας συνεχίσουν κάποιοι τα γλέντια χωρίς όριο στους γάμους και τα προ γάμου parties.Ας καταλάβουμε επιτέλους ότι οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες και ας προσαρμοστουμε.Αντε πια,κάποιοι λίγοι ασυνείδητοι να παιρνουν στον λαιμό τους όλον τον νομό.

  • Χειμώνα καλοκαίρι ίδιο μυαλό φοράμε. Σήμερα πέρασα έξω από τα κεντρικά καφέ στην Πτολεμαΐδα. Τρόμαξα.

      • Άρα η λογική σου … Δε βλέπω το πρόβλημα άρα δεν υπάρχει .
        Ίσως από τις σοβαρότερες ” ασθένειες ” ενός ανθρώπου είναι να ξέρει ότι έχει πρόβλημα … Συνέχισε ανώνυμε στο δικό σου κόσμο … Αλλά να σου πω ένα μυστικό ΔΕ ζεις μόνος ..

    • Νατονα ο κύριος Δαρακης που τρόμαξε
      Είχες και μπλοκακι να σημειώνεις ονόματα όπως ο Δαρακης στην κόρη μου την σοσιαλίστρισ

  • Και ο δήμος Κοζάνης δίνει άδεια να στηθεί γιγαντοοθόνη για τον αυριανό τελικό στην κεντρική πλατεία.Πάτε καλά εκεί στον δήμο?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.