Την Κυριακή το βράδυ η Κεντρική πλατεία Κοζάνης γίνεται Γουέμπλεϊ. Δες τον μεγάλο τελικό του EURO 2020 σε γιγαντοοθόνη στην Kεντρική Πλατεία Κοζάνης, παρέα με την ομάδα της πόλης ΦΣ Κοζάνης.

10 Ιουλίου 2021
12:29

 

Την Κυριακή το βράδυ η Κεντρική πλατεία Κοζάνης γίνεται Γουέμπλεϊ. Δες τον μεγάλο τελικό του EURO 2020 σε γιγαντοοθόνη στην Kεντρική Πλατεία Κοζάνης, παρέα με την ομάδα της πόλης ΦΣ Κοζάνης.

Το Φ.Σ. Κοζάνης πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά και γιορτάζει τον τελικό του EURO 2020, με ένα μοναδικό event στο Κεντρική Πλατεία Κοζάνης, την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 σε απευθείας μετάδοση από το Γουέμπλεϊ (11/07, 22:00) ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία. Πάρε θέση και δες το μεγάλο τελικό σε γιγαντοθόνη παρέα με την ομάδα της πόλης Φ.Σ. Κοζάνης.

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Euro 2020 έφτασε, μετά από ένα μήνα με πολλή μπάλα, ανατροπές, συγκινήσεις, γκολ και θέαμα, η κορυφαία αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού φτάνει στο τέλος της, η ομάδα της πόλης Φ.Σ. Κοζάνης καλεί τους φίλους του ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό Αγγλίας -Ιταλίας στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης με ένα μοναδικό event.

Ραντεβού στην Κεντρική πλατεία Κοζάνης την Κυριακή 11 Ιουλίου, λίγο πριν τις 9:30 το βράδυ.

Αγαπάμε το ποδόσφαιρο, είναι Ώρα Τελικού, Ώρα Κοζάνης!”

Υπερήφανος χορηγός της ομάδας και της εκδήλωσης KIEFER TEK.

Όλοι όσοι θα βρεθούν στην Κεντρική πλατεία Κοζάνης θα πρέπει υποχρεωτικά να τηρούν αποστάσεις, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια όλων προστατεύοντας τη δημόσια υγεία.

49 σχόλια

    • Κοζαναρα δεν προλαβες να τους δειξεις που θα φτασεις….και εχουν τρομοκρατηθει!!!!! Αληθεια αξιζει κανεις να ασχολειται με ομαδες η με μια πολη η οποια θελει να μεινει 400 χρονια πισω????? Δυστυχως αυτοι ειστε….αφηστε τον κοσμο να δειξει πραματα και θεαματα, που να πληρωνατε κιολας!!!!

  • Ρε παιδια ενταξει δεν λεω καλη προσπαθεια σε μι αλλαη εποχη με αλλες προυποθεσεις ομως αυτο δεν αποτελεί ένα είδος αθεμιτου αναταγωνισμού προς τα μαγαζια τα υπολοιπα. δηλαδη γιατι να παει καποιος σε ενα καφε να δει τον αγωνα οταν μπορει να το δει εκει και ποιος θα διασφαλσιει οτι στην πλατεια δεν θα υπαρξει συνωστισμος? θα εχει η ομαδα της Κοζανης ξεναγους που θα καθεται ο καθενας πως ακριβως θα γινει? ειναι ζητηματα ολα αυτα και ο Δημος Κοζάνης που εδωσε αδεια τα σκεφτηκε αυτα ή πετα χαρταετο ακομη μια φορα. απλα ερωτηματα ας απαντησει καποιος με καθε ειλικρινεια και ενδιαφερον ουτε μιζερια ειναι ουτε τιποτα λογικη παιδια μονο

    • Τον αγώνα τον δείχνει ο αντ1 και όχι κάποιο συνδρομητικό κανάλι ώστε να κάνει ζημιά στα μαγαζιά. Ξεναγούς δεν θα έχει απ’ ότι φαντάζομαι διότι δεν υπάρχουν ξένοι για να τους δείξουν το μέρος. ο Δήμος εγώ καταλαβαίνω πως δίνει τον χώρο από εκεί και πέρα υπεύθυνος για την σωστή λειτουργεία του χώρου είναι αυτός που τον νοικιάζει

      • Νοικιάζεις χώρο για εκδήλωση που σου επιτρέπει ο νόμος, όχι για ό,τι σου καπνίσει. Ας διαβάσουν και κανένα ΦΕΚ με τα μέτρα και θα καταλάβουν γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με την περήφανη εκδήλωση.

    • Το δειχνει ελευθερο καναλι οχι συνδρομητικο, ο καθενας ειναι ελευθερος να επιλεξει, η ατομικη υπευθυνοτητα ειναι η ασφαλεια για την ελευθερη μετακινηση…..αν εχεις τοσες πολλες αποριες καλυτερα μην βγαινεις απο το σπιτι σου….

  • ΜΙΖΕΡΙΑ…. ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ , ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΛΙΑ, ΦΘΟΝΟΣ ΜΙΣΟΣ….ΕΛΕΟΣ!

  • Το ΦΕΚ με την απαγόρευση δραστηριοτήτων σε ανοιχτό χώρο, μη οριοθετημένο, χωρίς καθήμενους και χωρίς ηλεκτρονικό εισιτήριο, τον έχουν υπόψη τους;

  • Καλέ, μπράβο! Τι ωραία ιδέα!!! Ευχαριστούμε πολύ που θα μας δείξετε τον
    αγώνα, καθώς ο αντ1 δεν εκπέμπει στις δικές μας τηλεοράσεις.
    Δε μας φτάνουν τα μαγαζιά, που ενώ έπιασαν τη μισή πλατεία, δεν τηρούν τα μέτρα, την υπόλοιπη θα την πιάσει η φοβερή αυτή εκδήλωση αλλά, αφού γράφει σε υποσημείωση να τηρηθούν τα μέτρα, θα τηρηθούν.
    Όταν, όμως, θα ξανακλείσουν τα μαγαζιά και θα την πληρώσουμε όλοι, να μην κάνουμε παράπονα.
    Υ.Γ. φταίμε όλοι φυσικά. Που επειδή νιώθουμε τη δύσκολη θέση που ήρθαν οι επιχειρηματίες, κάνουμε τα στραβά μάτια σε μη τήρηση των μέτρων, με εργαζόμενους με κατεβασμένες μάσκες, παντελή έλλειψη αποστάσεων και πελάτες σε εσωτερικούς χώρους.

  • Κρίμα που έχουν πάρει την ομάδα της Κοζάνης και τρώνε γκολ από τα αποδυτήρια στον αγώνα του να γίνουν συμπαθείς στον κόσμο. Χαχα αχαα. Καλά αυτός ο δήμος με τι σκεπτικό έδωσε το χώρο για τη συγκεκριμένη μέρα όχι τόσο για τα μέτρα προστασίας του covid-19 όσο για τα καταστήματα που έχουν λίγες ευκαιρίες (με η χωρίς Αντ1) να δουλέψουν. Κάπου έλεος δηλαδή. Πείτε μας το όνομα αυτού που έδωσε το οκ για να ξέρουμε ποιον να μαυρίσουμε σε δύο χρόνια.

  • Απλα τραγικοι ολοι και πρωτα απο ολα ο δημος.Αντιεπαγγελματικη κινηση αλλα που να κοψει ο νους μεχρι εκει. απο πατατα σε πατατα πατε

    • Αυτογκολ βαζεις ΜΕΣΙΑΝΗ ΘΥΡΑ 4 ανοιξε λιγο τα ματια σου που ειδες την αντιεπαγγελματικη κινηση, εαν ειναι να μην ξαναγινουν συναυλιες γιατι τα μαγαζακια εχουν ζωντανη μουσικη, να μην ξαναπαιξουν θεατρο γιατι στην τηλεοραση δειχνει σεφερλη κοκ….τιναφτωρε

      • Εσυ παοκι ασχολεισου με την δουλεια σου τα φωτοβολταικα δηλαδη και ασε κανα μαγαζι να δουλεψει και κωψτε τις εξυπναδες.Οκαθενας με την δουλεια του εσεις με τα απε και ο δημος μαζοι και αστε τις μπαλες για τα μαγαζια να δουλεψουν.

    • Εσυ τι ζωρι τραβας για τα μαγαζια της κοζανης κατσε στην μεσιανη και ασε τον δημο κοζανης να κανει την δουλεθα του

  • Προσπαθει να προσεταιριστει τον κόσμο με κασμερια η διοίκηση της Κοζανης

    Ο δήμος Κοζάνης να τοποθετηθεί υπεύθυνα και να δώσει στην δημοσιότητα την απόφαση παραχωρησης

    • Με αυτά τα μυαλά λειτουργούσατε τόσα χρόνια και δεν είχατε ομάδα. Και τώρα που έχετε αντί να τη στηρίξετε με χορηγίες σας φοβάστε μη πουλήσετε μια μπύρα λιγότερο.

  • Στην δασική έκταση” μάνα νερού” έπρεπε νά γίνει η όλη διαδικασία για τον τελικό του ποδοσφαίρου, εκεί μέσα στην φύση νά πιάσει τόπο και η καμπάνια διαφήμισης της εταιρίας,με εκλεκτούς καλεσμένους

  • Καφεδάκι ή κρύα μπύρα σε χάρτινο ποτήρι,,”έχουμε άλλωστε και οικολογική συνείδηση” , θά προσφέρουν οι διοργανωτές του εγχειρήματος; Σίγουρα αυτός που τό σκέφτηκε, τό πρότεινε και η Τριανδρία του Δήμου Κοζάνης έδωσε την συγκατάθεση της αξίζουν τα θερμά μας συλλυπητήρια συγνώμη συγχαρητήρια….

  • Τα δημοτικά συμβούλια κεκλεισμένων των θυρών και δια περιφοράς για πολύ σημαντικά θέματα και τώρα όλοι στην πλατεία να δούμε τελικό…

  • Ενα μεγαλο μπραβο στην διοικηση τησ Φ Σ ΚΟΖΑΝΗ για τη πρωτοβουλια που πηρε για να δει ο κοσμοσ ενα μεγαλο τελικο ΔΩΡΕΑΝ σε μια μεγαλη οθωνη Ανεξαρτετα αν το δειχνει καποιοι ελευθερο καναλι

  • Έλεος πια!Θα υπάρξει συνωστισμός …θα φοράνε μάσκα? Είναι δυνατόν να δίνεται άδεια απο τον δήμο με τα κρούσματα να σκαρφαλώνουν?

  • Ολοι εσεις που γραφεται κατα δεν εχετε ξαμια σπολυτος σχεση με την ομαδα της κοζανης και η ΚΟΖΑΝΑΡΑ ΜΑΣ ειτε το θελετε ειτε οχι θα παει πολυ μπροστα

    ΜΙΑ ΠΟΛΥ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

    ΚΟΖΑΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  • Τελικα φιδια κολοβα σας πειραζει η ομαδαρα!!! Οσοι μπαινουν απεναντι στην ομαδα με υπουλο τροπο θα μας βρει απεναντι!!!! Κοζαβαρα μονο!

      • Ξύδάκι στους τελευταίους σε βαθμολογία που σας ενοχλεί ότι κάνει η Κοζάνη ΦΣ και ξαφνικά γίνατε υπερασπιστές των καφέ. Θα δείτε πολλά ακόμα και θα τρίβετε τα μάτια σας. Σε λίγο καιρό όλα τα μαγαζιά θα παίζουν ΚΟΖΑΝΗ ΦΣ!

        • Το μόνο που θέλουμε είναι να παίζει μπάλα κάποτε και η ομάδα μας- Κοζάνη. Από tv και τέτοιες άσχετες κινήσεις χορτάσαμε!

  • Σας εφαγε η ζηλια μην κανει κατι διαφορετικο καποιος…..μην τα βαζετε με την ομαδα θα τα βρειτε μπροστα σας!!!! Γνωριζει ολη η πιαττσα ποιοι παιρνουν τηλεφωνο δεξια και αριστερα και κανουν ερωτησεις ανακρισης και σπερνουν διαολια…..θα τους φαει η μαρμαγκα….

  • Ποιος είναι ο κατά Νόμο υπεύθυνος σε περίπτωση μη τήρησης των μέτρων ως αποστάσεις,συγχρωτισμός κλπ.
    Η χορηγός εταιρεία η ο Δήμος Κοζανης
    Υπάρχει υπεύθυνος να απάντηση η αν ο μη γένοιτο διαπιστωθούν παραβάσεις ο ένας θα ρίχνει την ευθύνη στον άλλο;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.