kozan.gr: Ώρα 22:05: Τοποθετήθηκε, το βράδυ της Κυριακής 11/7, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, με πρωτοβουλία της ΦΣ Κοζάνης, η γιγαντοοθόνη, για το μεγάλο τελικό του EURO 2020, ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία (Φωτογραφίες & Βίντεο)

11 Ιουλίου 2021
22:12

 

Τοποθετήθηκε, το βράδυ της Κυριακής 11/7, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, με πρωτοβουλία της ΦΣ Κοζάνης, η γιγαντοοθόνη, για το μεγάλο τελικό του EURO 2020, ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία.

25 σχόλια

      • Aλήθεια. Αναρτήσεις διαφημιστικών σε δημόσιους χώρους χωρίς αποφάσεις οργάνων; Πώς είναι νομιμότατο;

        • Όσο και να ψάχνεις μέσα στη μιζέρια δε θα βρείς καμιά παρανομία. Πρόκειται για μια προσφορά της ομάδας στους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Εσύ προσέφερες κάτι ποτέ στη ζωή σου πέρα από χολή;

    • Καθήμενοι σε εξωτερικό χώρο δεν απαιτείται μάσκα, και οι αποστάσεις είναι όπως πρέπει. Για χαφιές δεν είσαι καλά ενημερωμένος!

    • Καραντινολαγνε που ζεις; Προ καιρού ο Νικολάκης ο σερίφης που κουνάει δαχτυλακια στους πολίτες είπε πως εξωτερικούς χώρους η μάσκα δεν είναι υποχρεωτική πλέον για όσο κρατήσει. Όσο για τις αποστάσεις αν είμαστε 1,5 μέτρο απόσταση όπως ορίζει και ο ΠΟΥ τότε δεν κινδυνεύουμε. Υπομονή από Σεπτέμβρη Οκτώβρη πάλι αν ονειρευεσε κλεισίματα και κορονοιοεπιδοματα.

  • Κατι ξεχωριστο κενο καλοκαιρι απο εκδηλωσεις του Δημου. Παλι ιδιωτης εκανε την διαφορα….κριμα εξαφανισμενοι ολοι!!!

  • ΚΟΖΑΝΑΡΑ ΕΤΟΙ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

    ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΑ ΓΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΑΡΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ

  • ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.
    ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΨΟΓΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΡΕΞΕΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥΣ.
    ΟΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ….
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

  • Μπράβο κάντε την πλατεία καφενείο τώρα να βλέπουμε μπάλα κάθε Κυριακή σα να είμαστε σε χωριό και με μια σούβλα δίπλα. Τι “σα” δηλαδή…

    • Εσένα πάντως θα σου ταίραζε να κάνεις τον κράχτη φορώντας φουστανέλα και μια γκλίτσα στου ώμο πρρρρρρρρρρ

  • Τοξικοι της πολης ακομα δεν πηφατε διακοπες? Γιατι τοση τοξικιλα σ αυτην πολη…δεν θελετε τιποτα? Πειτε το υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια….η κοζανη ερχεται και δεν φερνει αλλαγες μονο στα αθλητικα παρτε το χαμπαρι….

  • Προβληματίζεται κανείς που η μόνη εταιρία από τις 100 που δραστηριοποιούνται πάνω στα φωτοβολταϊκά στην Κοζάνη που κάνει δράσεις για τον τόπο και αφήνει λεφτά στην οικονομία της πόλης είναι η μόνη εταιρεία που δέχεται μόνιμο πόλεμο για τις δραστηριότητες της ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.