Εκλογές του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών – Αιμοπεταλιοδοτών “Σταγόνα Ελπίδας”την Πέμπτη 15 Ιουλίου

11 Ιουλίου 2021
22:07
Κανένα σχόλιο

 

Συνεδριάσαμε σήμερα 11 Ιουλίου στο γραφείο του συλλόγου με κύριο θέμα την διεξαγωγή  εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης.

Ορίστηκε για την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021  και ώρα 18μμ .

Σε περίπτωση μη απαρτίας η διαδικασία θα επαναληφθεί  την Τετάρτη 21 Ιουλίου και ώρα 18μμ εως 21μμ  στο γραφείο του συλλόγου.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να είναι υποψήφιοι για το ΔΣ , την ομοσπονδία και την εξελεγκτική επιτροπή να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα  6974929 572 και 6974066836 εως 19 Ιουλίου .

Ο πρόεδρος                              ο Γραμματέας

Χρήστος Σκόρδας                Κων/νος  Τσιώγκας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.