Εορδαία: Στο National geographic η Αρκούδα της Αναρράχης!

2 Μαΐου 2017
10:33
Κανένα σχόλιο

Δύο τεχνικοί  από το συνδρομητικό κανάλι National geographic επισκέφθηκαν τις προηγούμενες ημέρες την περιοχή «Σταυρός» Αναρράχης, όπου έχτισε  τη φωλιά της η μεγαλόσωμη αρκούδα και παραμένει εκεί με τα δυο μικρά της, εγκαθιστώντας κάμερες, για να καταγράψουν τις κινήσεις τους. Το συνεργείο, που υλοποιεί πρόγραμμα για την πανίδα της χώρας μας, εξασφάλισε άδεια από το αρμόδιο Υπουργείο, και παρέμεινε, σύμφωνα με πληροφορίες για τρείς ημέρες, ενώ, στην επίμαχη περιοχή βρέθηκαν και εκπρόσωποι της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης για την Άγρια ζωή και την φύση «Καλλιστώ». Εν τω μεταξύ,  ματαιώθηκε χθες  ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς στον τόπο αναψυχής « Σταυρός»  Αναρράχης και απαγορεύτηκε  η πρόσβαση εκεί των κατοίκων, για να μην διαταραχθεί η ησυχία της επικίνδυνης  αρκούδας . Δυνάμεις της Αστυνομίας, του Δασαρχείου, της Δασονομίας, της Πολιτικής προστασίας και της Θηροφυλακής απέκλεισαν την επίμαχη περιοχή, ενώ, συνεχίζονται οι περιπολίες από εκπροσώπους των αρμοδίων φορέων, για να αποφευχθούν, δυσάρεστες καταστάσεις

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.