Κοζάνη: Κατασκευάζονται και συντηρούνται πεζοδρόμια και κοινόχρηστοι χώροι

12 Ιουλίου 2021
14:05

Ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής, ανακατασκευής και επισκευής τεχνικών υποδομών σε οδούς της πόλης της Κοζάνης,  ανάλογα με τις υφιστάμενες ανάγκες. Τη σύμβαση του έργου υπέγραψε το πρωί της Δευτέρας 12 Ιουλίου 2021, ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας και ο ανάδοχος του έργου, παρουσία του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Βαγγέλη Σημανδράκου.

Το έργο περιλαμβάνει κατασκευή πεζοδρόμων με κυβόλιθους ή χονδρόπλακες, τσιμεντοστρώσεις, διανοίξεις δρόμων, κατασκευή πεζοδρομίων, κατασκευή τοιχίων, διαβάσεις πεζών και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 600.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%), με τη συμβατική δαπάνη να ανέρχεται σε 327.233,15 ΕΥΡΏ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Το έργο χρηματοδοτείται  από ΕΑΠ 2012-2016.

8 σχόλια

  • Μπράβο Σημανδρακο ένας άνθρωπος που φαίνεται ότι έχει όρεξη για δουλειά και ότι για φωτογραφίες στα νεκροταφεία καί στις πλατείες

  • Το τριγωνικό παρκακι μεταξύ οδών Μοναστηρίου και Δημοκρατίας είναι από κατασκευής του ημιτελές. Κάντε κάτι. Τι μπετά παρατημένα, τι χωμάτινα διαδρομακια άθλια, ούτε ένα παγκάκι, ούτε βαμμένα τοιχεία. Άθλιο στην πιο όμορφη είσοδο της πόλης.

  • Ας κόψουν πρώτα τα χόρτα που σκέπασαν τα πεζοδρόμια και να μαζέψουν τα αδέσποτα που γέμισαν τους δρόμους και μετά ας φτιάξουν καινούργια πεζοδρόμια…

  • Κι άλλο τσιμέντο …
    Αλλά με τις πρώτες βροχές δεν θα μπορείς να περάσεις το δρόμο απέναντι, επειδή φρεάτια δεν υπάρχουν, αν υπάρχουν είναι βουλωμένα κι οι δρόμοι θα είναι χείμαρροι. Όπως και να το κάνεις έχει μια γοητεία να ζεις σε πόλη με ανύπαρκτη δημοτική Αρχή, δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει …

  • στην Ολυμπου το θεαμα ειναι τραγικο… απο λασανη ως κατω στην αγορα δεν υπαρχει τιποτα. ασε που ενα οικοπεδο στο τερμα της πλακωσε τα παντα.
    απο δεντρα,χορτα,χωμα,κλαδια και κορμους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.