Μητσοτάκης: Μόνο με εμβολιασμένους οι κλειστοί χώροι διασκέδασης μέχρι τέλη Αυγούστου

12 Ιουλίου 2021
19:15

«Από την Παρασκευή και μέχρι τα τέλη Αυγούστου, όλοι οι κλειστοί χώροι, κέντρα διασκέδασης και μπαρ, σινεμά και θέατρα, θα λειτουργούν αποκλειστικά για εμβολιασμένους. Και με αυξημένο, αλλά προκαθορισμένο, αριθμό επισκεπτών» ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του διαγγέλματός του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τότε θα λειτουργεί και η ψηφιακή εφαρμογή που θα πιστοποιεί εύκολα αν ο πολίτης έχει εμβολιαστεί. Είναι μία πρακτική που ακολουθούν ήδη χώρες όπως η Δανία, η Γερμανία, η Αυστρία και το Λουξεμβούργο» συμπλήρωσε.

Μόνο με καθήμενους

«Αυτό σημαίνει ότι στη διάρκεια του καλοκαιριού η ψυχαγωγία, είτε σε ανοικτούς είτε σε κλειστούς χώρους, θα αφορά μόνο καθήμενους και όχι όρθιους, ώστε να μην ευνοείται η μετάδοση του ιού. Τα καταστήματα θα έχουν, πλέον, τη δυνατότητα περισσότερων τραπεζοκαθισμάτων. Όμως και οι έλεγχοι θα είναι πολύ αυστηροί» συμπλήρωσε.

Πηγή in.gr

31 σχόλια

    • Ο/Η Μαύρο στον απατεώνα κλεφτοδεξιουλη της Πάρνηθας και όλο του τον συρφετό λέει:

      Επιτέλους ο κλόουν της Πάρνηθας επιβεβαίωσε επίσημα αυτό που λέει η μισή Ελλάδα εδώ και μήνες……τον διχασμό και την καταστροφή κλάδου και ανθρώπων.

      Ραντεβού στις κάλπες οσονουπω.

      • Ξύδι!!!! Τον χειμώνα θα κολλάς την φάτσουλα σου σττα τζάμια το le roi για να βλέπεις ποιος είναι μέσα γιατί ανεμβολιαστος ούτε με σφαίρες δεν θα μπεις ..
        Καλά σε γλεντάει ο Κουλής εσένα και τους ομοιυς σου .

      • Διχασμός για μια μειοψηφία συνομωσιολόγων του φατσοβιβλίου που νομίζουν ότι η γη είναι επίπεδη; Τους απομωνόνουμε και τέλος!

    • Περίμενε και θα δεις ραγιά μου τους άρχοντες και τους βασιλιάδες στην κάλπη την κατάλληλη στιγμή
      Την τελευταία λέξη ακόμα ο λαός δεν την είπε. Τα καλύτερα έρχονται ?

        • Η επομενη αυτοδυναμια της νουδουλας θα ειναι παλι μετα απο 30 χρονια ξανα! Η πρωτη ηταν το 89 η δευτερη το 2019 η τριτη το 2049
          τοτε θα ξαναγινει πρωθυπουργος ο κλοουν της Παρνηθας που ειναι και ο μοναδικος αληθινος ψεκασμενος!

  • Σωστος,ο καθενας να αναλαβει τις συνεπειες των πραξεων του!!!! Εισαι ανεμβολιαστος θα ζεις με περιορισμους,εισαι εμβολιασμενος θα ζεις πιο κοντα στην κανονικοτητα!!! Επιτελους!!!! Ο αλλος παει στην χαλκιδικη στο εξοχικο του 10 φορες μεσα στο καλοκαιρι οπου οι πιθανοτητες ενος τροχαιου σε ενα δρομο καρμανιολα ειναι παρα πολλες,αλλα εμβολια δεν κανει γιατι ειναι καινουργια και δεν μπορει να τα εμπιστευτει,η επιστημη σηκωνει ψηλα στα χερια!!!

    • Ψεκασμενε αυτο λέγετε παραβίαση ατομικών ελευθεριών… αλλα οταν την χάσεις τοτε θα καταλάβεις. Ως τοτε τον υπνου του δικαίου θα έχεις!

      • Το κοινό καλό είναι πάνω από την ατομική ελευθερία. Αν ήταν όπως σε βολεύει, ο καθένας φορέας του έϊτζ και άλλων θανατηφόρων ασθενειών θα μπορούσε να διασπείρεκαο ι την αρρώστια παντού. Στη δημοκρατία υπάρχουν κανόνες και η ατομική σου ελευθερία σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία του διπλανού σου. Κάτσε μόνος σου στην τρύπα σου και μη κάνεις κανένα εμβόλιο.

      • Όχι μεγάλε αυτό ονομάζεται προστασία της δημόσιας υγείας . Είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει ο covid βρίσκεται εδώ και σκοτώνει συνανθρώπους μας , την οικονομία μας , την εκπαίδευση των παιδιών μας κ.α πολλά . Το μόνο όπλο που έχουμε αυτή την στιγμή είναι το εμβόλιο . Πήγαινε κάνε το αν θέλεις να παρεις την παλιά σου ζωή πίσω και να ζήσεις ελεύθερος διαφορετικά μάθε να ζεις περιορισμένος .

  • Το διαιρεί και βασίλευε στα καλύτερα του , ο διχασμός ανθρώπων βαράει ταβάνι και οι ραγιάδες του δίνουν συγχαρικια

  • Όποιος θέλει να συναναστρέφεται με το κοινωνικό σύνολο, οφείλει να σεβαστεί τους κανόνες της δημοκρατίας. Έχουμε και υποχρεώσεις, όχι μόνο δικαιώματα. Αν θες να κάνεις ότι σου καπνίσει αδιαφορώντας για τη δημόσια υγεία, πήγαινε ζήσε σαν ερημίτης σε μια σπηλιά και απόλαυσε την ατομική σου ελευθερία!

    • ΑΚΡΙΒΩΣ!! ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! ΚΑΙ Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΜΑς ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ!!!

      • Δημοκρατία και Ατομική ελευθερία δε σημαίνει κάνω ότι γουστάρω και θέτω σε κίνδυνο τους συνανθρώπους μου. Σημαίνει υπεύθυνη στα ση! Γι’αυτό στη σπηλιά σου μαζί με τους νεάτερνταλ που δεν εμβολιάζονταν και ζούσαν ως τα 25!

        • Απαράδεκτοι αυτοί οι Νεάντερταλ, άκου να μην εμβολιάζονται… Καλά να πάθουν! Αντιθέτως οι χελώνες, που ως γνωστόν εμβολιάζονται τακτικά, ζουν 150 χρόνια (τι διαβάζει κανείς εδώ πέρα…)

  • Αυτό που κάποιοι είναι υπέρμαχοι της ελευθερίας και τον ατομικών δικαιωμάτων δεν είδα να το πολύ ψάχνετε για τα smartphone και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μας έχουν κλέψει κάθε δικαίωμα στην ελευθερία …για δείτε το λίγο σας παρακαλώ και αφήστε την ιατρική επιστήμη να κάνει τη δουλεία της που μου γίνατε όλοι γιατροί και λοιμοξιολογοι…και δεν ανήκω στην κυβέρνηση η οποία κάνει τραγικά λάθη αλλά μην μπλέκουμε την βούρτσα με ……

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.