Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Με απόφαση του πρόεδρου της ΕΠΣ Γιάννη Αποστόλου ΔΩΡΕΑΝ η συμμετοχή των σωματείων στο πρωτάθλημα και κύπελλο

13 Ιουλίου 2021
11:58

Από την Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανακοινώνονται τα εξής:

Μετά την εισήγηση του προέδρου τη Ε.Π.Σ. Κοζάνης, Γιάννη Αποστόλου και την ομόφωνη απόφαση της πρότασης του από το Διοικητικό συμβούλιο, για την αγωνιστική περίοδος 2021-2022 οι συμμετοχές των ομάδων, όλων των κατηγοριών, σε πρωτάθλημα και κύπελλο θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

  • Η έναρξη του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί την 4η και 5η Σεπτεμβρίου 2021 .
  • Η έναρξη πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας θα γίνει την 11η και 12η Σεπτεμβρίου .
  • Η έναρξη πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας θα γίνει την 18η και 19η Σεπτεμβρίου.

Για το Κύπελλο τα σωματεία όλων των κατηγοριών, θα πρέπει από την Πέμπτη 15 Ιουλίου έως και Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021 να καταθέσουν τις δηλώσεις συμμετοχής τους στα γραφεία της Ε.Π.Σ.

Για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας τα σωματεία από την Πέμπτη 15 Ιουλίου έως και Παρασκευή 30 Ιούλιου 2021 θα πρέπει να καταθέσουν τις δηλώσεις συμμετοχής τους στα γραφεία της Ε.Π.Σ.

Για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας τα σωματεία θα πρέπει από την Πέμπτη 15 Ιουλίου έως και Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021 να καταθέσουν τις δηλώσεις συμμετοχής τους στα γραφεία της Ε.Π.Σ.

Γραφείο τύπου

Ε.Π.Σ. Κοζάνης

12 σχόλια

    • Κάνει παρέα τόν πρώην προέδρο που ήταν αυτοκόλλητη για πάνω από είκοσι χρόνια, και για να μήν έχεις αγωνία, όταν λήξει αισίως το κόλλημα που έχει ο Κ Σαλτσιδης, θά είναι παρών μάχιμος και σίγουρα πολύ πιο χρήσιμος απ’το παρελθόν.

  • Προσωποπαγής είναι η διοίκηση;Αλλά έλεγε ότι θα πράξει
    Αλήθεια θεωρείται επανεκκίνηση η δωρεάν συμμετοχή για φέτος;

  • Συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο και την ομάδα του, ξεκινώντας με μία προεκλογική του δέσμευση την κάνει άμεσα πράξη! Συνεχίστε δυνατά και ό ποδοσφαιρικός χώρος τού νομού, σίγουρα θα είναι δίπλα σας.

  • Το είπε ξεκάθαρα ο πρόεδρος, είμαστε ξεκάθαρα με τον ΠΑΟΚ, ότι πει θα κάνουμε, ας είναι και λάθος. “”ΞΕΚΑΘΑΡΑ”” και αντικειμενικά…..!!!!!

  • Για να καταλάβω δηλαδή υπήρχε περίπτωση να πάρουν φέτος χρήματα από τις ομάδες για συμμετοχή ;Πέρυσι η Α έπαιξε 3 αγώνες και η Β έναν Όχι και σημαντική απόφαση. Αυτονόητη ήταν

  • Ο Κος Αποστόλου έχει καμιά σχέση με το Νόμο Κοζάνης ή θα έχει καμιά σχέση στο μέλλον, ώστε να εκπροσωπεί το ποδόσφαιρο του Νομού;
    Και όταν εννοώ σχέση, όχι καταγωγή. Πού ζεί και εργάζεται;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.