kozan.gr: Πέτρινα τραπεζοκαθίσματα, παγκάκια και ψησταριές στο Κουρί της Κοζάνης, στο πλαίσιο της αναπλάσεως (Φωτογραφίες)

13 Ιουλίου 2021
17:49

 

Πέτρινα τραπεζοκαθίσματα, παγκάκια και ψησταριές στο Κουρί της Κοζάνης, στο πλαίσιο της αναπλάσεως. Δείτε τρεις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

 

 

 

6 σχόλια

    • Τα τραπεζάκι οκ αλλά ψησταριά μέσα στο δάσος ;;; Και από πάνω πεύκο ;;; Στο εξωτερικό μέσα στα δάση δεν έχουν ψησταριές ..

  • Τις τρύπες στη μέση γιατί τις άφησαν; Αν βάλουν χώμα και φυτά εκεί μέσα θα είναι μονίμως βρώμικα και με μυρμήγκια. Δεν θα κάθεται κανείς! Δεν γίνεται ένα τραπέζι, να το κάνεις ταυτόχρονα και κήπο!

  • Κανένα χορτοκοπτικό έχει κάποιος,να δώσει δανεικό στον δήμαρχο? Γιατί μάλλον δεν έχει!!
    Τα χόρτα στο παρκάκι μπροστά από το κτίριο της ΔΕΥΑΚ ,ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ
    ΣΤΟ 1,5 ΜΕΤΡΟ !!!
    ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΩ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΚΆΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΉΘΗΚΕ!!!

  • Εεε γκρίνια όλοι σας …ότι και να κάνει όποιος δήμαρχος και να βγει εσείς το κατακρινετε….βαλτε στις επόμενες δημοτικές εκλογές υποψηφιότητα εσείς να κάνετε περισσότερα και καλύτερα. Να σας δούμε…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.