H αφίσα του Σωματείου Εστίασης Κοζάνης “Ερμής”: “Λέμε Ναι στον εμβολιασμό, ΟΧΙ στο ρατσισμό, ΌΧΙ στο διχασμό”

13 Ιουλίου 2021
18:00

 

H αφίσα του Σωματείου Εστίασης Κοζάνης “Ερμής”: “Λέμε Ναι στον εμβολιασμό, ΟΧΙ στο ρατσισμό, ΌΧΙ στο διχασμό”.

 

58 σχόλια

  • ANΤΕ ΒΡΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΩΝΟΥΜΕ. ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΗΔΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑς

    • Το αποφεύγουμε για να μη καταντήσουμε σαν εσένα που πράγματι καταπίνεις ότι σου δώσουν και μάλιστα αμασητο!!!!

    • Αρκετά μας τα ζαλισατε. Το ότι δε σου πέφτει λόγος για το τι θα κάνουμε οι υπόλοιποι το σκέφτηκες? Και ψεκασμενος κ εμβολιασμενος.

      • Κάτσε σπίτι. Χωρίς εμβόλιο σπίτι, θα μας κολλήσεις όλους. Ανευθυνότητα, τα άλλα τα εμβόλια τα έχεις κάνει ή κινδυνεύεις και από ιλαρά;

        • Εσύ κινδυνευεις από αγκιλωση εγκεφάλου οπότε μη λες πολλά. Όσο “επικίνδυνος” είμαι εγώ που δεν εμβολιαζομαι, τόσο είσαι κι εσύ.

        • Τενεκέ ξεγανωτε εφόσον το έκανες ουσιαστικά δε κινδυνεύεις. Επομένως μη μας τα πρηζεις άλλο. Βγες έξω, διασκέδασε όσο θες αλλά στο τέλος θα βάλεις την μάσκα κ θα μπεις σπίτι την ίδια ώρα που θα πάμε κ εμείς.

    • Εγω σε μαγαζι που εχει εστω κι εναν εμβολιασμενο δεν παω, οπως και να μη με πλησιαζει κανεις εμβολιασμενος ουτε για καλημερα. Σας θεωρω επικινδυνους για την ψυχικη μου ηρεμια. Αντε γεια.

    • Ρατσισμος… οταν επειδη ο αλλος εκανε ενα εμβολιο του λες τωρα εισαι φυσιολογικος ανθρωπος και μπορεις να κυκλοφορεις ελευθερα , εσυ ανεμβολιαστε που δεν το εκανες σε πεταμε στο περιθωριο και σε αποκλειουμε απο παντου… καταλαβες που ειναι ο ρατσισμος φιλαρακο?

      Διχασμος…. οταν σπας στη μεση εναν ολοκληρο κλαδο που αυτος ο κλαδος συντηρει μια ολοκληρη χωρα κιολας (μαζι με το λιανεμποριο) και πετας το μπαλακι στον επιχειρηματια λεγοντας του θα βαζεις μεσα η εμβολιασμενους η κανεναν , και οι ανεμβολιαστοι ανθρωποι ειναι ξερεις… δεν ειναι ζωα ουτε πολιτες β κατηγοριας και αν δεν σου λενε τιποτα τα ανθρωπινα δικαιωματα ανοιξε τα στραβα σου και διαβασε το ψηφισμα της Ευρωπης που ψηφιστικε στις 27 Γεναρη 2021 που αναφερει με σφραγιδες και βουλοκερια επισημα για ολα τα κρατη μελη της Ε.Ε. οτι ο εμβολιασμος δεν ειναι υποχρεωτικος και κανενας πολιτης δεν αποκλειεται απο πουθενα. Αυτο ισως να σου πει παρα πολλα για το ποιος εχει καταπατησει νομους και συνταγμα και ατομικες ελευθεριες

        • Ναι πράγματι η βλακεία σου είναι αήτητη καλά που το κατάλαβες!
          Ενα θετικό στην όλη κατασταση ειναι οτι ευτυχως δεν θα σας βλεπουμε εσας τα προβατα της ακροδεξιας Κουλας στα μαγαζια για να μη μας χαλατε και την ψυχικη μας ηρεμια. Αντε τραβατε εσεις οι εμβολιασμενοι οι προστατευμενοι να στηριξετε τα μαγαζια το 40% με το ζορι δηλαδη κι αμα! Μιας και νοιαζεστε τοσο πολυ για την δημοσια υγεια αντε απο δω και περα να νοιαστειτε και για την οικονομια.

  • Ναι, το εμβόλιο είναι ο ρατσισμός… Όταν στα μαγαζιά σας τόσα χρόνια είχατε “πόρτα” και βάζατε μέσα μόνο όσους επιλέγατε (με κριτήριο ρούχα, λεφτά, εμφάνιση, γνωριμίες κτλ) δεν ήταν ρατσισμός.
    Κοιτάξτε να στηρίξετε τη δημόσια υγεία για να στηρίξουμε κι εμείς τα μαγαζιά σας.
    Γιατί πολύ σας χαριζόμαστε και δεν κάνουμε καταγγελίες αφού δεν τηρείτε κανένα μέτρο.
    Υ.Γ. υπάρχουν φυσικά και μαγαζιά που αποτελούν παράδειγμα. Ευτυχώς δεν είναι όλοι ίδιοι.

  • Η δημοσια υγεια ειναι διχασμος? Μας δουλευτε κυριοι? Δηλαδη π.χ. σε ενα εστιατοριο ο επιχειρηματιας θα προσλαμβανε για σεφ εναν ανθρωπο που θα ειχε μια μεταδοτικη ασθενεια? Πριν τον κορονοιο για να προσληφθει ενας εργαζομενος σε καποιο καταστημα υγειονομικου ενδιαφεροντος θα επρεπε να ειχε πιστοποιητικο υγειας,αυτο μηπως ηταν διχαστικο? Ελεος εχετε παρει διαζυγιο απο την λογικη!!!!!!!

    • Ενώ δηλαδή εσείς οι εμβολιασμενοι είστε καθαροί. Δεν κουβαλάτε καμία μεταδοτική ασθένεια. Μου το παίζετε και ειδικοί τώρα οι εμβολιασμενοι. Κούνια που σας κούναγε. Επίσης, όλα τα άλλα εμβόλια που είχε χρειαστεί κάποτε να κάνουμε, ήταν δοκιμασμένα, ασφαλή και όχι υποχρεωτικά. Έχει μεγάλη διαφορά.

  • Ρατσισμός και διχασμός φίλε Μπασινα θα ήταν αν δεν είχαν πρόσβαση στα εμβολια όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της χώρας μας,κάτι τέτοιο να σου θυμίσω ότι δεν ισχύει. Επίσης αυτό το μετρο είναι σωτηρία για τα μαγαζιά σας το χειμώνα γιατί κανεις φυσιολογικός άνθρωπος που έχει κάνει το εμβόλιο δεν θα πήγαινε να φάει η να πιει το ποτό του σε ένα χώρο που μπορεί ν κυκλοφορούν ανεμβολιαστοι.Επισης να σου θυμίσω ότι αντίστοιχη απόφαση ανακοίνωσε χθες και ο Μακρον για τους Γάλλους και θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες. Γιάννη άσε τις αντιπολιτευτικες κορώνες και κατάλαβε ότι η μόνη λύση στην παρούσα φάση είναι το εμβόλιο και ο αποκλεισμός όσον αρνούνται να τα κάνουν από την εστίαση σε κλειστούς χωρους λογω της αδυναμίας χρησιμοποιησης μάσκας. Μόνο έτσι θα μείνουν ανοικτές οι επιχειρήσεις σας τον χειμώνα.

    • Αντίστοιχη, αλλά όχι όμοια, η απόφαση που ανακοίνωσε ο Macron. Στη Γαλλία επιτρέπεται η είσοδος σε ανεμβολίαστους αρκεί να έχουν κάνει τεστ (pcr ή rapid). Τα τεστ αυτά γίνονται δωρεάν για όλους τους Γάλλους ασφαλισμένους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και θα πληρώνονται από το φθινόπωρο.

    • Εγραψες κάτι για φυσιολογικούς ανθρώπους που δε θα κάθονταν στον ίδιο χώρο με ανεμβολιαστους. Χμμμ… Με αυτά που γράφεις, αποδεικνύεις ότι εσυ είσαι ένας από αυτούς τους μη φυσιολογικους ανθρωπους. Πρόσεχε τι γράφεις και ξύπνα!

      • Ναι ρε ψεκασμένε δεν σε θεωρω φυσιολογικό άνθρωπο όσο είσαι αρνητής του εμβολίου .Κατάλαβε το εσυ και οι όμοιοι σου ότι αποτελείτε κίνδυνο για την δημόσια υγεία .

  • Δεν θα έρθουμε στα μαγαζιά σας γιατί κάνετε τέτοιες δηλώσεις και βάζετε τον κόσμο να μαλώνει. Εσείς είστε οι ρατσιστές τόσα χρόνια με επιλογή πελατών. Ο κόσμος θα θυμάται τι δηλώνει ο κάθε ένας και εξαιτίας από ποιους την πάτησε. Κάντε εμβόλιο και όχι δηλώσεις,δεν είστε ειδικοί.

    • Εσύ δηλαδή που μας προτρέπεις να κάνουμε το εμβόλιο είσαι ειδικός ε; Κι από ποτέ το να λέει κάποιος το πολύ λογικό ότι αυτά τα μέτρα είναι διχαστικά τον κάνει να φαίνεται “ειδικός”;

  • Ολες αυτες οι ανακοινωσεις βρισκουν την πλειοψηφια του κοσμου αντιθετη,η υγεια ειναι πανω απο ολα και οχι ο ψεκασμος πανω απο ολα!!! Οταν στα μαγαζια σας κανετε το λεγομενο face control που λενε και στο χωριο μου και δεν βαζετε στα μαγαζια σας καποιον που δεν εχει ωραια ματια η ωραια μυτη η ωραιο κουστουμι δεν ειναι ρατσισμος και διχασμος? Μην προκαλειτε αλλο την κοινωνια και κοιταξτε να εφαρμοζετε τους νομους για το καλο ολων μας!!!!

    • Και πού ξέρεις εσύ τι πιστεύει η πλειοψηφία ή μάλλον η πλειονότητα του κόσμου; Εσύ αυτό πιστεύεις, καλώς. Η δική σου γνώμη είναι και γνώμη του κόσμου; Έκανες δημοσκόπηση;

    • Είσαι ο μεγαλύτερος ψεκασμενος από όλους εσύ. Το απέδειξες με αυτά που έγραψες. Πρώτον, face control γίνεται στη συντριπτική μειοψηφία των μαγαζιών. Δεν ξέρω που τα βλέπετε εσείς αυτά. Δεύτερον, η πλειοψηφία του κόσμου είναι σύμφωνη με αυτήν την ανακοίνωση. Τρίτον, παρ’ το χαμπαρι οτι τέτοιου είδους νόμοι και γενικά τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση ΔΕ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΜΑΣ αλλά για να μας έχουν διαιρεμενους,για να δημιουργήσουν εμφυλιοπολεμικο κλίμα.

      • Εσυ που μας προτρεπεις να ξυπνησουμε επιτελους να υποθεσω τον πολακη οτι τον εχεις πρωτυπο πολιτικου αντρος!!!! Επισης δεν σας υποχρεωνει κανεις να κανετε το εμβολιο, οταν ομως θα πηγαινεται για καφε σε μεικτο χωρο θα κανετε ραπιντ τεστ το οποιο στοιχιζει 20 ευρω,καντε τον υπολογσμο ποσο θα σας στοιχιζει ο καφες τον μηνα και μετα να σας δω αν θα εμβολιαστειτε η οχι,εκει σας θελω να σας δω!!!!!

        • Μας ρουμπωσες τώρα Κάλχα αχαχαχαχ…και ποιος σου είπε εσένα ότι τρελενομαστε να πηγαίνουμε στα μαγαζιά; Δόξα το θεό και πάρκα έχει μπόλικα και παρέες έχουμε να μαζευτούμε στα σπίτια μας και λεφτά δεν θα ξοδεύουμε , αντίθετα όσοι είναι υπέρ σε αυτό το καραγκιοζιλικι θα βαρεσουν φαλημεντο με μαθηματική ακρίβεια και θα κυνηγάνε πελάτες με το τουφέκι που λέμε για να πιουν έστω ένα απλό καφέ. Μάντεψε Κάλχα μου ποιος θα έχει την μεγαλύτερη χασουρα. Όποιος νομίζει πως αντέχει να κάνει ραπίντ τέστ συνέχεια και να πληρώνει 20ευρα ας το κάνει δικαίωμα του είναι , οι περισσότεροι πάντως θα ρίξουν πανηγυρικό Χ στα μαγαζιά και σίγουρα δεν θα φταίει το εμβόλιο αλλά τα καραγκιοζιλικια του μπαρουφα της Πάρνηθας.

  • μωρε όταν έρθει το φθινόπωρο και σας πουν μόνο εμβολιασμένοι αλλιώς καφεδάκι γιοκ, τι ωραία θα τρέχετε για να κάνετε το εμβόλιο … η επανάσταση τελειώνει μπροστά στο φρέντο…

  • ναι σε ολα προβατα.ο καθενας μπορει να μιλαει για το δικό του “τρυπημα”, ειδαλλως ο 1ος κυριος ας ερθει με την οπισθεν

  • 3000 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ 4 ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 133 ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΣΟΥΝ! ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ ΣΤΗ ΜΕΘ!

    • Ειδικός λοιμοξιολογος κι εσύ του πληκτρολογίου έτσι; Η δουλεύεις μήπως στην Phizer και στο είπε ο Μπιλ Γκέιτς; Αχαχαχαχ!
      Καλά ξυπνητουρια αν και δεν το βλέπω με τον σανό που σε ταιζουν. Όταν τον χειμώνα θα έρθει το επόμενο λοκνταουν και οι εμβολιασμοί θα είναι πάνω από 70 τοις εκατό τότε να δω τι θα λες ότι φταίει γιατί ο στόχος είναι να πιάσουμε μέχρι τότε 70-80 τοις εκατό και ήδη είμαστε στο 50 με μία δόση. Α ξέχασα πάλι θα σας φταίει η εστίαση.

  • μην τρώτε σανό άλλο,φτάνει πια,κομματόσκυλα,που λέτε όλες τις αρλούμπες,μήπως είστε βολεμένοι από τα κομματα;τι τόσο σας πειράζουν οι ανεμβολιαστοι;εσείς για να προστατευτείτε δεν κάνατε το εμβολιο;τι τόσο καημός να το κάνουν οι αλλοι.αφου λέτε δεν είναι υποχρεωτικός ο έμβολιασμος,προς τι τα μέτρα αυτά,που έλαβε ο πρωθυπουργός,μαριονέτες καλές είστε πάντως,να ποιοι ειναι οι ψεκασμένοι,εσείς είστε,πρόβατα που τρέχετε πίσω από τον λύκο.εσεις φταίτε για το κατάντημα της πατρίδας μας,που θα έπρεπε αυτή η χώρα,να πετούσε ψηλά,αλλά με τις επιλογές σας μερικοί,μας χαντακωσατε,γιατί είστε συμφεροντολογοι,δεν είστε Έλληνες.σκεφτειτε το,και κοιταχτείτε στον καθρέπτη,και να δείτε πόσο χαζομαρες κάνετε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.