Τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Νεανίδων handball 2021, 16-17 & 18 Ιουλίου, στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης Κοζάνης

13 Ιουλίου 2021
21:46
Κανένα σχόλιο
Το τμήμα handball του Φίλαθλου Σωματείου Εθνικού Κοζάνης, έχει τη χαρά και την τιμή να διοργανώνει, σε συνεργασία με φορείς του τόπου μας, την τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Νεανίδων του 2021.
  Οι έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, μία από τις οποίες για άλλη μια χρονιά είναι και ο Εθνικός μας, θα συγκεντρωθούν στην πόλη της Κοζάνης και την ερχόμενη Παρασκευή ξεκινούν στο κλειστό της Λευκόβρυσης,  ένα τριήμερο αγώνων που θα κρίνουν την τριάδα που θα κατακτήσει τις μοριοδοτούμενες θέσεις της Πανελλήνιας διοργάνωσης.
    Είναι χαρά μας που καταφέραμε να αναλάβουμε  τη διοργάνωση και να φιλοξενήσουμε περίπου 100 αθλήτριες και μέλη ομάδων για να αγωνιστούν σε ένα πλαίσιο με υγειονομικούς περιορισμούς και δυσκολίες λόγω του covid – 19.
   Χαιρόμαστε τέλος, που ο σύλλογος του Εθνικού, όπως και άλλοι, φέρνουν επιτυχίες, αναλαμβάνουν διοργανώσεις και αναδεικνύουν μέσω του αθλητισμού τον τόπο μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.