Καταγγελία αναγνώστη στο kozan.gr: Απροσεξία ή αδιαφορία;

14 Ιουλίου 2021
17:48

 

Είναι πραγματικά κρίμα για να μην πω τίποτα χειρότερο  κάποιοι που χειρίζονται μηχανήματα να είναι απρόσεκτοι και ξηλώνουν στο διάβα τους ιερά εκκλησάκια τα οποία έγιναν στη μνήμη κάποιων ανθρώπων. Κάτι τέτοιο συνέβη κι εδώ. Είναι στο πίσω δρόμο  Άργιλος – Βατερο.

 

 

2 σχόλια

  • Κρίμα είναι, αλλά είναι και παράνομο να μπαίνουν εκεί και δεν μιλάω μόνο για τα εκκλησάκια, αλλά και οτιδήποτε άλλο (π.χ. πινακίδες που δεν είναι του Κ.Ο.Κ.). Δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα εκεί. Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να θυμόμαστε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τρόποι που δεν είναι επικίνδυνοι για τους άλλους, γιατί προφανώς για να υπάρχει εκκλησάκι, είναι σημείο που θέλει την προσοχή του οδηγού και σίγουρα όχι κάτι που θα του την αποσπάσει.

    • Σιγά την ενόχληση κ σιγά την απόσπαση προσοχής. Τότε μέσα στην πόλη θα κοιτούσαμε συνεχώς τα γύρω κ δε θα βλέπαμε δρόμο. Έλεος. Το θέμα δεν είναι μόνο η καταστροφή αλλά η αδιαφορία. Ακόμη κι αυτά που είναι όρθια είναι σε άθλια κατάσταση. Ας γίνουν εθελοντικές ομάδες της μητρόπολης κ των κατηχητικων κι ας τα συντηρησουν όλα κι είναι πολλά, παρά πολλά. Λίγο σεβασμό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.