Συνεργασία Δήμου Κοζάνης – ΔΕΗ Α.Ε. για την ηλεκτροκίνηση

15 Ιουλίου 2021
13:53

Το ζήτημα της ηλεκτροκίνησης στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης συζήτησαν κατά τη συνάντησή τους, ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας και ο γενικός διευθυντής Ηλεκτροκίνησης Δ.Ε.Η. Α.Ε. Κυριάκος Κοφινάς, το απόγευμα της Τετάρτης 14 Ιουλίου, στο Δημαρχείο.

Στη συζήτηση παρέστησαν ο διευθυντής Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας της εταιρείας Παύλος Μπαξεβάνης, καθώς και οι συνεργάτες του δημάρχου.

Ο κ. Κοφινάς αναφέρθηκε στη σημασία των δημόσιων σημείων φόρτισης για τους ΟΤΑ, στο πλαίσιο της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, ενώ τόνισε τη σημασία της τοποθέτησης των φορτιστών.

Με τη σειρά του ο κ. Μαλούτας επεσήμανε την επιτυχημένη συνεργασία του παρελθόντος με την εταιρία στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, και υπογράμμισε τη σημασία της ευόδωσης μιας νέας συνεργασίας στην επέκταση των δικτύων και την αντικατάσταση των υφιστάμενων σταθμών φόρτισης. «Η ηλεκτροκίνηση αποκτά μείζονα σημασία για το Δήμο Κοζάνης, στο πλαίσιο της προσπάθειας που εκπονείται για την ομαλή μετάβαση στην απολιγνιτοποίηση», ανέφερε ο δήμαρχος Κοζάνης, ενώ επικεντρώθηκε στην προσπάθεια ένταξης του Δήμου Κοζάνης στις «100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις έως το 2030».

 

2 σχόλια

  • Θα είχε ενδιαφέρον νας μας ενημερώσει ο Δήμος τι εννοεί με τις ακόλουθες εκφράσεις:
    -Με τη σειρά του ο κ. Μαλούτας επεσήμανε την επιτυχημένη συνεργασία του παρελθόντος με την εταιρία στον τομέα της ηλεκτροκίνησης (ποιά ήταν ακριβώς η επιτυχία;)
    -Η ηλεκτροκίνηση αποκτά μείζονα σημασία για το Δήμο Κοζάνης, στο πλαίσιο της προσπάθειας που εκπονείται για την ομαλή μετάβαση στην απολιγνιτοποίηση» (πως σχετίζεται η ηλεκτροκίνηση με την ομαλά μετάβαση;)

  • Ηλεκτροκίνηση χωρίς αναβάθμιση του δικτύου διανομής ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Ξεκινήστε καταρχήν να μαζεύετε τα καλώδια μπροστά απ’ τα μπαλκόνια, τις κολόνες που είναι πάνω σε στροφές κι έπειτα, σε τρία τέρμινα, μπορεί να κάνετε και ηλεκτροκίνηση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.