kozan.gr: Παρουσιάστηκε, στο Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου, η μελέτη ανάπλασης της κεντρικής οδού Σιάτιστας – Δείτε με φωτογραφίες την υφιστάμενη κατάσταση και τι προτείνεται να γίνει (Βίντεο)

15 Ιουλίου 2021
20:25

 

Παρουσιάστηκε, στο Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου, η μελέτη ανάπλασης της κεντρικής οδού Σιάτιστας. Δείτε με φωτογραφίες την υφιστάμενη κατάσταση και τι προτείνεται να γίνει. Tη μελέτη παρουσίασε ο Μ. Γκουτζιαμάνης

4 σχόλια

  • Οκ εξαφανίζετε τις θεσεις παρκαρισματος κ το περίπτερο κ στενευετε τους δρομους. Δεν μας δείξατε τι θα κάνετε κ που θα βάλετε όσα αφαιρείτε; πρώτα λοιπόν βρείτε λύσεις κ μετά προτείνετε στενωσεις κ εξαφανίσεις. Όσο για τα δένδρα αρκεί να μην είναι φυλλοβόλα γιατί τότε ζήτω που καήκαμε. Θα τρέχετε κ δε θα φτάνετε με την υπηρεσία καθαριότητας κ το τμήμα πράσινου ….

  • Αυτά θα γίνουν στη Σιάτιστα ; Από ποιόν θα τηρηθούν ; Από την τοπική κοινωνία ;
    Όνειρο δεμένο στο μουράγιο.
    Άιντε άιντε .

  • Ένα όμορφο σχέδιο , πράγματι ωραίο , αν όχι και πρωτότυπο , το βλέπουμε σε πόλεις με περίσσια άπλα . !!!
    Εν προκειμένου όμως για την πόλη μας , πόσο λειτουργικό θα είναι , πέρα από την ομορφιά του . Ας εστιάσουμε σε λίγα γρήγορα ερωτήματα που έρχονται γρήγορα στο νού . !!!
    Το πλέον εύλογο είναι , έχουν προβλεπτή χώροι παρκινγκ .??
    Τα βαρέα οχήματα , θα επιτρέπεται η διέλευση τους από την πόλη , τα ΚΤΕΛ θα δρομολογούν αποκλειστικά για την πόλη μας μικρά λεωφορεία , τα λεγόμενα mini bus .
    Οι φορτοεκφορτώσεις εμπορευμάτων θα συνεχίσει το υπάρχων πρόγραμμα , δηλαδή όποτε τον βολεύει τον καθένα , αν συνεχίσει έτσι θα γίνεται κομφούζιο ολημερίς , αν υποχρεωθούν να έρχονται σε ώρες ελάχιστης κίνησης τότε κάπως ισιάζει το κλίμα .
    Τέλος το βασικότερο όλων , πόσο έτοιμοι είμαστε εμείς οι καθημερινοί κάτοικοι τις Σιάτιστας να υποδεχτούμε , να στηρίξουμε με την συμπεριφορά μας , την άναρχη κυκλοφοριακά συμπεριφορά μας έως σήμερα , ένα τέτοιο σχέδιο ανάπλασης.
    Βέβαια αν το δούμε σαν μελλοντικό σχέδιο , δεδομένου πλέον τις συρρίκνωσης του πληθυσμού και λόγου δημογραφικού αλλά και λόγω μεγάλης ύφεσης , θα δημιουργήσει έναν κατάλληλο παράγοντα για την ανάδειξη και ανάπτυξη μιάς κάποιας τουριστικής ανάπτυξης . !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.