kozan.gr: Nταλίκα που κινείτο στην Εγνατία Οδό εξετράπη της πορείας της κι έπεσε από την κάτω πλευρά του δρόμου (στην παλαιά Εθνική Οδό Κοζάνης – Θεσσαλονίκης) πάνω από πρατήριο υγρών καυσίμων 2χλμ από τα διόδια Πολυμύλου (Βίντεο & Φωτογραφίες)

16 Ιουλίου 2021
17:37
Κανένα σχόλιο

 

Λίγο μετα τις 17:00, νταλίκα που κινείτο στην Εγνατία Οδό, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας της κι έπεσε από την κάτω πλευρά του δρόμου (στην παλαιά Εθνική Οδό Κοζάνης – Θεσσαλονίκης) ακριβώς πάνω  από πρατήριο υγρών καυσίμων 2χλμ από τα διόδια Πολυμύλου. Ο οδηγός φέρεται να έχει εγκλωβιστεί στην καμπίνα της νταλίκας και ακούγεται να ζητά βοήθεια. Στο σημείο είναι η αστυνομία, πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και το βίντεο του Kozan.gr

Bίντεο 1

Βίντεο 2


Βίντεο 3 (Πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα στο σημείο)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.