kozan.gr: Η ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας στοχεύει στη Γερμανική αγορά για διακοπές με τροχόσπιτο και ποδηλατο-διακοπές στην Δ. Μακεδονία

16 Ιουλίου 2021
22:40

Στο πλαίσιο αναγκαιότητας σύνδεσης του  τουριστικού προϊόντος που διαθέτει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας µε τις αντίστοιχες αγορές του εξωτερικού κι ειδικότερα με τη γερμανική τουριστική αγορά, σημαντικό μέρος της οποίας είναι ο τουρισμός με τροχοφόρα οχήματα,  η ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας έκρινε σκόπιμο να προβεί στην ανάθεση σύνταξης μελέτης, η οποία θα αποτυπώνει τα σημεία με δυνατότητα  πρόσβασης αυτοκινούμενων τροχοφόρων οχημάτων, σε διάφορα σημεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην υποστήριξη, αλλά και την προώθηση του νέου αυτού  προϊόντος εναλλακτικού τουρισμού που θα προτείνει – συνδυάζει τη δυνατότητα για παράλληλες  εναλλακτικές τουριστικές δράσεις, οι οποίες θα προβάλλονται σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα κλπ..

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Kozan.gr, το συνολικό υπολογιζόμενο κόστος της μελέτης ανέρχεται στο ποσό των 14.000 € και θα περιλαμβάνει α) μελέτη για χωροθέτηση θέσεων στάθμευσης τροχόσπιτων και σχεδιασμού των απαραίτητων υποδομών β) Έρευνα για τη δημιουργία ποδηλατικών διαδρομών και τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών ασφαλούς διέλευσης γ) Διοργάνωση workshop με τις τοπικές αρχές, φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού δ) Σχεδιασμός προωθητικού υλικού που θα απευθύνεται στη γερμανική τουριστική αγορά και θα περιλαμβάνει:  2 ξεχωριστούς τουριστικούς οδηγούς 32 σελίδων στη γερμανική γλώσσα (για διακοπές με τροχόσπιτο και ποδηλατοδιακοπές),  4 ξεχωριστά flyer για διακοπές με τροχόσπιτο ένα για κάθε περιφερειακή ενότητα (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη, Φλώρινα) &  4 ξεχωριστά flyer για ποδηλατοδιακοπές ένα για κάθε περιφερειακή ενότητα (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη, Φλώρινα).

kozan.gr

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.