kozan.gr: Θετική η Κοινότητα Πτολεμαίδας για την ίδρυση λαϊκής αγοράς στην περιοχή της Κάτω Πτολεµαΐδας

16 Ιουλίου 2021
23:30
Κανένα σχόλιο

Tην ερχόμενη Πέμπτη 22 Ιουλίου,  ένα εκ των θεμάτων συζήτησης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας αφορά τη λήψη απόφασης για την ίδρυση λαϊκής αγοράς στην περιοχή της κάτω Πτολεμαΐδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, η Κοινότητα Πτολεμαίδας γνωµοδοτεί θετικά για την ίδρυσης της εν λόγω λαϊκής αγοράς – στην περιοχή της Κάτω Πτολεµαΐδας – στην οδό Ανανία Νικολαΐδη από το ύψος της οδού Ελευθερίας έως και το ύψος της οδού Καραισκάκη καθώς και στον παράλληλο παράδροµο. Να σημειωθεί πως η απόφαση για την ίδρυση λαϊκής αγοράς θα ληφθεί από το Περιφερειακό Συµβούλιο ύστερα από πρόταση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου Εορδαίας.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.