kozan.gr: Συνεχίζονται τα παράπονα ταξιδιωτών και διερχόμενων, για μεγάλες χρονο-καθυστερήσεις, στο μετωπικό σταθμό διοδίων στη Σιάτιστα (Φωτογραφία)

17 Ιουλίου 2021
06:42

Συνεχίζονται τα παράπονα ταξιδιωτών και διερχόμενων, για μεγάλες χρονο-καθυστερήσεις, στο μετωπικό σταθμό διοδίων στη Σιάτιστα . Η χθεσινή φωτογραφία, με την “ουρά” των αυτοκινήτων, είναι χαρακτηριστική. Μάλιστα στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου ο Δήμαρχος Χ. Ζευκλής αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας, γι’ ακόμη μια φορά, πως το σημείο που χωροθετήθηκε ο συγκεκριμένος σταθμός διοδίων είναι λάθος και προκαλεί προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών, επισημαίνοντας πως δεν έχει σταματήσει να απευθύνει το συγκεκριμένο συμπέρασμά του σε όλους τους αρμόδιους φορείς.

18 σχόλια

  • Καλά σας κάνουν, θυμάστε το κίνημα που σήκωνε τις μπάρες των διοδίων σε όλη την Ελλάδα και στον Πολύμυλο; δεν το στηρίξατε καλά να πάθετε.

    • Αυτοί που το στήριξαν ο Αλέξης τους έστελνε τα ραβασάκια από την εφορία!!!τους ξεσήκωνε να μη πληρώσουνε και μετά τους ζητούσε και τα ρέστα!

      • Πλήρωνε τώρα Έλληνα ραγιά. Δεν τολμάς να ξεμυτίσεις από το σπίτι σου. Πολλοί τον αγώνα τους τον πλήρωσαν με τη ζωή τους (1821, 1940 κλπ), ή με φυλακές, εξορίες κλπ (περίοδος της χούντας). Κάποιοι αγωνιστές, οι περισσότεροι χωρίς κομματικές ταμπέλες έκαναν τότε αγώνα και για σένα ραγιά. Δεν ανταποκρίθηκες, ΠΛΉΡΩΝΕ ΤΏΡΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ.

    • Δεν φταίει το σημείο, αλλα το οτι δεν υπάρχουν επιπλέον θέσεις παρά μόνο 2 ώστε να εξυπηρετούνται πιο γρήγορα

      • Συμφωνω,ακριβως ετσι. Οποτε επρεπε να γινουν μεγαλυτερα με μια λωριδα ακομη σε καθε κατευθυνση. Ας δειχνουμε λιγη υπομονη κι εμεις οι οδηγοι με την προσπαθεια να εξυπηρετησουν οσο πιο καλα και γρηγορα γινεται, απο τους υπαλληλους των διοδιων.

    • Κορόιδα αλλά μας άρεσει που πάμε Κοζάνη Γιάννενα σε μιάμιση ώρα. οποίος δεν θέλει πάει απ’ τον παλιό κ όλα καλά.

    • Η μόνη λύση! Βγαίνεις Σιάτιστα, πληρώνεις μόνο 0,7 αντί για 1,5 και ξαναμπαίνεις Κοίλα, αν θες να συνεχίσεις για Βέροια-Θεσ/νίκη!

      Διαφορετικά τρως παπάρα: ακόμα κι αν έχεις πομποδέκτη, δεν υπάρχει από νωρίτερα ελεύθερη λωρίδα! Και για να ανοίξουν κι άλλη θέση διοδίων “περιμένουν εντολή”! Απ’ το Μητσοτάκη την περιμένουν; Έλεος πια!

      • Μπορει οποιος ερχεται απο Ανω Βοιο να βγει Μικροκαστρο και να μπει παλι Εγνατια,αν παει προς θεσσαλονικη με 0,40. (Αν δε θελει να δωσει 1,50). Ο δρομος μια χαρα ειναι! Οσο για τις “εντολες”, οσοι ειμαστε απ’εξω μια χαρα τα λεμε!

  • Την περίπτωση να παίρνεις ένα χαρτάκι στην είσοδο και να ενημερώνεται ηλεκτρονικά το σύστημα και να πληρώνεις αναλογικά στην έξοδο, ανάλογα με τα χιλιόμετρα που διένυσες, την σκεφτήκαμε; Επιπλέον, πληρώνοντας αυτά τα τέλη, ποιες είναι οι υποχρεώσεις της εταιρείας που εισπράττει τα τέλη; Είναι επιτρεπτό και λογικό να γίνονται έργα τώρα όταν πριν από μερικούς μήνες είχαμε απαγόρευση κυκλοφορίας; Ποιος έχει την ευθύνη πχ από χιονισμού τον χειμώνα, στο δίκτυο αυτό, ή για τον φωτισμό στις σήραγγες, όταν στη μία είναι αναμμένα τα μισά φώτα και στην άλλη το 10%;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.