kozan.gr: Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου κατά αντιπολίτευσης Δημοτικού Συμβουλίου: “H ιστορία γράφεται με ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ και όχι με ΑΝΑΒΟΛΕΣ”

18 Ιουλίου 2021
20:22

Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει… Η Νέα Δημοτική Αρχή εδώ και 23 μήνες προσπαθεί να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από προγράμματα. Το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” είναι ένα τεράστιο χρηματοδοτικό εργαλείο από όπου όλοι οι Δήμοι της χώρας αντλούν χρήματα.
Ο Δήμος Σερβίων είναι ο πρώτος Δήμος της Δυτικής Μακεδονίας που έχει ήδη ενταχθεί στο “Αντώνης Τρίτσης” με δύο έργα συνολικής αξίας 8.300.000 ευρώ
Αμέσως μετά την ένταξη που είναι το δύσκολο μέρος αρχίζουν τα διαδικαστικά για να έρθουν τα χρήματα στα ταμεία του Δήμου και να εκτελεστεί το έργο που είναι το εύκολο μέρος.
Όσο πιο γρήγορα γίνουν οι διαδικασίες τόσο πιο γρήγορα θα εκτελεστεί το έργο.
Δυστυχώς τους τελευταίους 23 μήνες η αντιπολίτευση το μόνο που κάνει είναι να ροκανίζει το χρόνο και να πάει πίσω τις διαδικασίες.
Το ίδιο έκανε στην ίδρυση της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου,στην αλλαγή του ΟΕΥ του Δήμου,στην μίσθωση του Τούρκικου Σχολείου στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στην μεταφορά του ΚΤΕΛ κτλ.
Δυστυχώς κύριοι και κυρίες της Αντιπολίτευσης η ιστορία γράφεται με ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ και όχι με ΑΝΑΒΟΛΕΣ. Οι αναβολές έχουν να κάνουν με το παρελθόν και όχι με το μέλλον του τόπου μας.
Επιτέλους δεν μπορεί η κεντρική εξουσία να μας χαρίζει το γάιδαρο και εμείς να τον κοιτάμε στα δόντια.

5 σχόλια

  • Πολύ σωστά και υπεύθυνα πράττουν οι Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης.
    Χωρίς ενημέρωση δεν είναι δυνατόν να ζητάει κανείς την ψήφιση τόσο σοβαρών θεμάτων και μάλιστα από μια αναξιόπιστη Δημοτική Αρχή.

  • Παρασκευή μεσημέρι η πρόσκληση και Κυριακή η συνεδρίαση, οταν οι υπηρεσίες του Δήμου είναι κλειστές!!!
    Τι θράσος ειναι αυτό;
    Και μιλάνε κιόλας !!!!

  • ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ ΚΤΕΛ;;;;;;;;;; ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;;;;;;
    ΜΑ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΗ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΤΕΛ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ!

    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΝΑΒΟΛΗ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ! ΣΤΗΜΕΝΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ!

    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ! ΟΙ ΙΙΔΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ ΠΕΒΝΤΕ ΩΡΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑΜ!

    ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑΜΜΕΤΑ ΞΕΝΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΙΘΟΥΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!

  • κύριε Δήμαρχε πότε ελήφθη απόφαση να μεταφερθεί το γραφείο και η στάση των ΚΤΕΛ; Γιατί δεν θυμάμαι να έγινε κάποια διαβούλευση!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.