Ο Δήμος Βοΐου συνδιοργανώνει με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Καστοριάς, το Σάββατο 31 Ιουλίου, την ποδηλατική εκδήλωση «Η Γυναίκα Της Πίνδου»

19 Ιουλίου 2021
15:22
Κανένα σχόλιο

 

Ο Δήμος Βοΐου συνδιοργανώνει με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Καστοριάς την ποδηλατική εκδήλωση «Η Γυναίκα Της Πίνδου», το Σάββατο 31 Ιουλίου στις 7.30 π.μ.

Η διαδρομή έχει αφετηρία το Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας Καστοριάς. Οι ποδηλάτες θα κινηθούν προς Νεστόριο (από Μεσοποταμία) όπου και θα υπάρχει το 1ο σημείο ελέγχου των ποδηλατών στην πλατεία του Νεστορίου, θα συνεχίσουν προς Πεύκο, Πευκόφυτο, Χρυσή, κατόπιν προς Πυρσόγιαννη (2ο σημείο ελέγχου των ποδηλατών), επιστροφή προς Επταχώρι, Πεντάλοφο (3ο σημείο ελέγχου των ποδηλατών), Νεάπολη Κοζάνης και Καστοριά με τερματισμό στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας Καστοριάς.


Οι συμμετέχοντες θα διανύσουν 204 χλμ. με 3100 θετικά υψομετρικά, με χρονικό περιορισμό τις 13.5 ώρες και θα κινούνται σε επαρχιακό δρόμο ανοιχτής κυκλοφορίας, υπακούοντας σε όλους τους κανονισμούς του Κ.Ο.Κ που διέπουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.