Eμπορία και τεχνική υποστήριξη ηλεκτροφόρων περιφράξεων Γούναρης, με έδρα τη Φλώρινα

21 Ιουλίου 2021
13:02
Κανένα σχόλιο

H εταιρεία Γούναρη Χρηστ. Μαρία ιδρύθηκε το 1912 με έδρα τη Φλώρινα, στην οποία παραμένει μέχρι σήμερα. Κύριες δραστηριότητές μας είναι η εμπορία βιομηχανικού και δασικού εξοπλισμού, αρμεκτικών συστημάτων, ηλεκτροφόρων περιφράξεων καθώς και Μέσων Ατομικής Προστασίας.

Ηλεκτροφόροι φράκτες

Οι ηλεκτροφόροι φράκτες είναι πλέον απαραίτητοι για την προστασία των καλλιεργειών , ή των μελισσιών από αρκούδες, αγριογούρουνα και κάθε είδους κίνδυνο όπως και για την περίφραξη των οικόσιτων ζώων. Στο κατάστημά μας θα βρείτε τα υλικά και την τεχνογνωσία για τον τύπο της ηλεκτροφόρου περίφραξης που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Αρμεκτικά είδη

Στο κατάστημά μας θα βρείτε πλήρη γκάμα αρμεκτικών μηχανών αιγοπροβάτων και αγελάδων σταθερών και καρότσι .Επίσης εξαρτήματα όπως παλμοδότες , βάσεις, συλλέκτες, θήλαστρα , θήκες λάστιχα και όλα τα αναλώσιμα για την λειτουργία και τον καθαρισμό του αρμεκτηρίου.

Είδη δασοκομικών εργασιών & υλοτομίας

Ως πιστοποιημένος αντιπρόσωπος της Stihl και της OLEO MAC διαθέτουμε εργαλεία δασοκομίας και υλοτομίας απαραίτητα στη δασοκομία, στη συλλογή ξυλείας, στην γεωργία και στις εργασίες στις στον κήπο. Όλα τα απαραίτητα για την κοπή, το πριόνισμα, το κλάδεμα, την μέτρηση τη χάραξη και την επισήμανση ξύλων.

Μηχανουργικά

Για κάθε είδους κατασκευές στο κατάστημα μας τεράστια γκάμα από μηχανήματα κάθε είδους όπως μηχανήματα λαμαρίνας, μηχανήματα γενικής χρήσης & συγκόλλησης, δράπανα, αναλώσιμα και ότι άλλο χρειάζεται ο επαγγελματίας και ο ερασιτέχνης.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.