Χ. Ελευθερίου (Δήμαρχος Σερβίων): “Ένα ακόμη οικονομικό βάρος φεύγει από τις πλάτες του Δήμου μας”

21 Ιουλίου 2021
17:30

Δικαστικές τελεσίδικες αποφάσεις αξίας 80.128,5 ευρώ θα πληρώσει το υπουργείο εσωτερικών για λογαριασμό του Δήμου μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ειδική συνεργάτη του Δημάρχου Μαρία Γεωργιάδου που ετοίμασε πλήρως όλο τον φάκελο τον Δεκέμβριο του 2020. Ένα μεγάλο συγνώμη στους 7 προμηθευτές του Δήμου μας για την καθυστέρηση. Οι ευθύνες της καθυστέρησης θα αποδοθούν εκεί που πρέπει. Απομένουν άλλα 73.302,05 ευρώ που συνεχίζουν να βαραίνουν την πλάτη του Δήμου και πιστεύουμε ότι θα ξοφληθούν με νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων.
Ευχαριστούμε τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ.Πέτσα για την extra χρηματοδότηση καθώς και τον βουλευτή της ΝΔ στο νομό μας κ.Στάθη Κωνσταντινίδη για την άμεση ενημέρωση.
Γίνεται ναι γίνεται ο Δήμος μας να μην χρωστά σε κανέναν ακόμη και από καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίων.

4 σχόλια

  • 74652/2020
    Επιχορήγηση Δήμων για την εξόφληση υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις

    Αριθμ. 74652/2020

    (ΦΕΚ Β’ 5004/13-11-2020)

    ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΞΣ ΧΩΡΑΔ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ

  • “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ειδική συνεργάτη του Δημάρχου Μαρία Γεωργιάδου” Για ποιό λόγο ποιά ειναι η δουλειά της; Γιατί πληρώνεται ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.