kozan.gr: Αναφορές, από κατοίκους, για 3 επιθέσεις από αρκούδες, τις τελευταίες 3 εβδομάδες στην περιοχή του Μικροκάστρου Βοΐου

22 Ιουλίου 2021
21:30

Τρεις επιθέσεις από αρκούδα σημειώθηκαν τις τρεις τελευταίες εβδομάδες στο Μικρόκαστρο Βοΐου. Σύμφωνα, πάντα, με αναφορές κατοίκων του χωριού, που παρουσιάζει το kozan.gr, η πρώτη επίθεση ήταν σε στάβλο, όπου η αρκούδα κατασπάραξε ένα γουρουνόπουλο 120 κιλών περίπου. Η δεύτερη επίθεση σημειώθηκε μέσα στο χωριό όπου η λεία της αρκούδας ήταν μια προβατίνα κι η τρίτη επίθεση σημειώθηκε επίσης μέσα στο χωριό με θύμα ένα γουρουνάκι. Oι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι και ζητούν την παρέμβαση των αρμόδιων οργάνων της πολιτείας ώστε να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα.

kozan.gr

4 σχόλια

  • Η ίδια αρκούδα είναι κ στα 3 περιστατικά. Το θέμα λύνεται απλά και δημοκρατικά, όπως ο Μητσοτάκης…

  • Αυτή η αρκούδα έχει γλυκαθει στο αιμα, δεν θα σταματήσει να κατασπαραζει ζώα, να αναλάβουν οι αρχές πριν είναι αργά και σημειωθεί καμια επίθεση και σε άνθρωπο…

    • Δεν υπάρχουν αρχές στην Ελλάδα.ο Αρκτούρος κ η Καλλιστώ τρέχουν μόνο άμα βρεθεί καμία χτυπημενη η νεκρή.δυστηχως η ζωή τον άγριων ζώων έχει μεγαλύτερη αξία από τα οικόσιτα κ την ανθρώπινη ζωή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.