kozan.gr: Τι πετούν – εκτός από τα νερά – και πού οι ψαράδες εκθέτες της κεντρικής λαϊκής αγοράς Πτολεμαΐδας, ενώ δεν πρέπει να το κάνουν (Βίντεο)

22 Ιουλίου 2021
23:39

Τι πετούν – εκτός από τα νερά – και που οι ψαράδες εκθέτες της κεντρικής λαϊκής αγοράς Πτολεμαΐδας, ενώ δεν πρέπει να το κάνουν. Δείτε τι ανέφερε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, στην ψήφιση του κανονισμού λειτουργίας της λαϊκής, η κα. Φωτεινή Αγγελίδου, Διευθύντρια Πολεοδομίας και του τμήματος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ποιότητας ζωής του Δήμου Εορδαίας. Σύμφωνα με το νέο κανονισμό, για τέτοιου είδους παραβάσεις, θα προβλέπονται πρόστιμα ακόμη και δίμηνη αφαίρεση αδείας των παραβατών.

6 σχόλια

  • Ας μας ενημερώσει η δημοτική αρχή ποια είναι τα έσοδα του δήμου από τη λαϊκή. Πόσα πληρώνουν οι εκθέτες, και αν δεν πληρώνουν ποιος είναι υπεύθυνος; Αν γίνει προσφυγή για διαφυγοντα κερδη ποιος θα την πληρώσει;
    Κάθε Τετάρτη υπάλληλοι του δήμου και μηχανήματα καθαρίζουν την μπιχλα που αφήνουν πίσω τους οι εκθέτες και το κόστος το πληρώνουν οι δημότες. Ναι ή όχι;

  • Έχω δει ψαράδες να έχουν σακούλες κ να πετάνε ότι απομένει απ’ τα ψάρια που καθαρίζουν.κατι λάθος λέει η κυρία.

  • Ετσι ειναι, οταν ειχες μια ωραιοτατη κλειστη αγορα που θα μπορουσες να την αναβαθμισεις με υποδομες αλλα προτιμησες (ο δημος) να την γκρεμισεις και να φτιαξεις αυτο το εκτρωμα. Αλλα και σημερα, προγραμματα ή ποροι δεν υπαρχουν για να κατασκευαστει μια αγορα που ο καθε εκθετης θα εχει τον χωρο του, τη βρυση του και το wc του; Δεν θελει κοπο, θελει τροπο, αλλα πουυυυ..

  • Είχαμε την καλύτερη λαϊκή….κάποιοι όμως ειδήμονες θεώρησαν ότι δεν άρεσε και την γκρέμισαν ώστε να δημιουργηθεί αυτό το
    #Εκτρωμα# αυτός που έκανε αυτό το αισχρό σχέδιο εγώ ως πολίτης απλός ρωτώ! Σπούδασε? Δεύτερων αυτός που το παρέλαβε τόσο πολύ του άρεσε?
    Δυστυχώς κάποιοι είναι τόσο μα τόσο άκυροι που το μόνο που ήθελαν ήταν η καταστροφή αυτή της πόλης ότι όμορφο δεν ήταν στα σχέδια τους.
    Το ίδιο έγινε δυστυχώς και στο πνευματικό κέντρο …τόσα χρήματα για μάρμαρα έξω και μέσα τίποτα!!! Γιατί….Πολύ κρίμα που δεν χτισατε για την πόλη μας κάτι σωστό .
    Αγαπητέ δήμαρχε κ.Πλακεντα είστε ο μονος που έκανε την διαφορά συνεχίστε και εμείς μαζί σας
    Καλημέρα!

  • Ούτε στην λαϊκή πληρώνουν, ούτε στα δημοτικά καταστήματα πληρώνουν …εδώ κρύβουν το άγαλμα του Πτολεμαίου και δεν πληρώνουν… Λεφτά υπάρχουν!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.