Λ. Μαλούτας: «Ο κ. Ιωαννίδης παραμένει εγκλωβισμένος στην απραξία»

23 Ιουλίου 2021
13:58

Είναι φανερό ότι ο κ. Λ. Ιωαννίδης ενστερνίζεται την άποψη ότι “μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις”.

Επειδή όμως η μνήμη του λειτουργεί επιλεκτικά, θα προσπαθήσω μέσα από εικόνες, να τον βοηθήσω, να θυμηθεί:

* το όραμά του για τον Δήμο μεσούσης της συρρίκνωσης της λιγνιτικής δραστηριότητας !

* δράσεις και πρωτοβουλίες, ώστε να αντιληφθεί επιτέλους ότι εμείς έμπρακτα και διαχρονικά προχωράμε σε δράσεις με περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Όσον αφορά τις επαναλαμβανόμενες αναφορές για τις δήθεν αντιδεοντολογικές επιχειρηματικές δραστηριότητες του θυμίζω, ότι απαντήσεις δόθηκαν τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και από την Αποκεντρωμένη διοίκηση.

Η στάση του αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι είναι θιασώτης της ανεδαφικής ρητορικής για τη δημιουργία εντυπώσεων και παραμένει εγκλωβισμένος στην απραξία.

18 σχόλια

  • 5 βουλευτές του ΚΙΝΑΛ εδώ και πέντε μήνες κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή για τα φωτοβολταϊκά στη μάνα νερού. Οι τοπικοί άρχοντες θα μας ενημερώσουν;

  • Αφού μας έκανε τη χάρη η παράταξη του να μας απαλλάξει από την παρουσία του δεν υπάρχει κανένας λόγος ούτε να του απαντάμε ούτε καν να τον αναφέρουμε πουθενά .

  • Μιλησε και ο αξιος υπερδραστηριος σημερινος δημαρχος που ειναι συνεχεια στο ρελαντι και ετοιμος να σβησει.. αδεσποτα παντου, χορτα παντου, καθαριοτητα πουθενα, αορατες διαβασεις, δρομοι για τρακτερ και ποσα ακομη.. Αλλα ξεχασα. Δεν ειναι αρμοδιοτητες του δημου αυτες. Ο δημος κοιμαται ορθιος. Ησυχια..

  • Αυτόν δεν ήθελαν η Κοζάνη και τα χωριά; Ε αυτόν έχουν. Όλα τα άλλα καμιά σημασία δεν έχουν. Όταν ψηφίζεις κάποιον που ήταν δήμαρχος και δεν έκανε τίποτα πριν τι περιμένεις μετά; Να πάρει το αίμα του πίσω και να κάνει τον δήμο ένα μικρό Παρίσι; Έχουμε οποίων μας αξίζει.

  • λαζο θα κανουμε υπομονη δυο χρονια ακομα, γιατι δυστυχως προωρες δημοτικες εκλογες δυστυχως το Συνταγμα δεν προβλεπει, μετα φευγεις και εσυ και ολοι οσοι σε στηριζουν…

  • ΕΙΣΙ ΤΡΑΝΟΣ ΚΑΣΜΕΡΑΣ ΛΑΖΟΥ Μ΄..
    ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ 4 ΧΡΟΝΙΑ !!! ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.