H βρεγμένη μοκέτα του Πνευματικού Κέντρου Πτολεμαΐδας (Γράφει ο Νικόλαος Χρ. Κωτίδης)

24 Ιουλίου 2021
06:30

Παρακολούθησα την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας και ειλικρινά έπαψα πλέον να ελπίζω. Είναι δυνατόν επι σχεδόν μισή ώρα να ασχολείται το Δημοτικό Συμβούλιο πως και γιατί βράχηκε η μοκέτα στο πνευματικό κέντρο, και να μην ασχολείται με ζητήματα που είναι άμεσης προτεραιότητας για το Δήμο Εορδαίας, θέματα που θα ανοίξουν μια νέα προοπτική για τον τόπο;;
Χθες ο συντοπίτης μας Βασίλης Σωτηρόπουλος έβγαλε μια επιστολή αγωνίας για την αδιαφορία που δείχνει η Δημοτική Αρχή για την σύνδεση Πτολεμαΐδας – Νάουσας, και ενημέρωσε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να πάρουν ομόφωνη απόφαση και να ενημερώσουν σχετικά τα εμπλεκόμενα υπουργεία και τον ΟΣΕ για εκπόνηση μελέτης. Ζήτησε να γίνει προ ημερήσιας διάταξης η συζήτηση αυτή. Όμως αντι να δείξουν ενδιαφέρον οι επικεφαλείς των παρατάξεων και κυρίως ο Δήμαρχος, το θέμα θάφτηκε όπως θα θαφτεί με την αδιαφορία των δημοτικών ταγών και η Πτολεμαΐδα / Εορδαία.
Είναι δυνατόν να έχει περισσότερο χρόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο αν θα κοπεί ή όχι ένα δένδρο και που θα ρίξουν τα λύματα τους οι ιχθυοπώλες. Και όχι η προαναφερόμενη σύνδεση. Ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις στις αρμόδιες οικονομικές επιτροπές της βουλής για παρόμοιες περιπτώσεις στην χώρα και εμείς ψάχνουμε να βρούμε ΓΙΑΤΙ ΒΡΑΧΗΚΕ Η ΜΟΚΕΤΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ !!!!! ΕΛΕΟΣ !!!!
24-07-2021
Νικόλαος Χρ. Κωτίδης (Ένας αθεράπευτος, ελεύθερος και αδέσμευτος ενεργός πολίτης του Δήμου Εορδαίας)

2 σχόλια

  • δηλαδη κυριε κωτιδη δεν ειναι σημαντικη η κοπη ενος δεντρου οταν αυτη απειλη τις ζωες μας οπως συμβαινει με το παλαιο παρκο που καθε φορα που περναω απο εκει κανω τον σταυρο μου μην με πλακωσει καποιο απο τα δεντρα εκεινα που εχουν παρει επικινδυνη κληση,δεν λεω οτι δεν ειναι σημαντικη η οποια σιδηροδρομικη διασυνδεση αλλα η ανθρωπινη ζωη μετραει περισσοτερο

  • Ο Δήμαρχος πρέπει να πάρει θέση για το θέμα. Εκπροσωπεί την πόλη και όταν πρόκειται για θέματα ανάπτυξης έστω και αν τα θεωρεί αμελητέα ο ίδιος, οφείλει και είναι υποχρεωμένος έναντι των πολιτών της, να τα συζητήσει με τους πολίτες αλλά και με το Δημοτικό Συμβούλιο και να αναφερει τις απόψεις του.
    Διαφορετικά αφήνει υπόνοιες ότι εξυπηρετεί ξένα προς την πόλη συμφέροντα, κάτι που τον θίγει ως προσωπικότητα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.