Σχόλιο αναγνώστη του kozan.gr από την Πτολεμαίδα: Τι γίνεται, επιτέλους, με τις μάσκες σε εσωτερικούς χώρους;

24 Ιουλίου 2021
11:22

Αγαπητό kozan,
Θέλω να ρωτήσω κάτι δημόσια και πραγματικά εάν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει στα σχόλια. Την περίοδο αυτή υποτίθεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. Εγώ σε όσα καταστήματα μπαίνω ο καθένας κάνει ό, τι θέλει, χωρίς κανέναν έλεγχο. Σήμερα στο αρτοποιείο της γειτονιάς φορούσαν μάσκα οι 2 από τους 5 πελάτες. Οι καταστηματάρχες δεν λένε κουβέντα, λογικότατο. Γιατί να κακοκαρδίσουν τον πελάτη… Όποτε το μόνο που μένει είναι να αρχίσουμε να μαλώνουμε μεταξύ μας. Και κάπως έτσι τα κρούσματα δεν πέφτουν ποτέ στην Εορδαία εδώ και ενάμισι χρόνο.

Η ερώτησή μου λοιπόν είναι η εξής:Γίνεται κάποιος έλεγχος για μάσκες στην Εορδαία αυτήν την περίοδο; Έχει δει κάποιος κάτι; Έχει ακούσει κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

30 σχόλια

        • Φιλε μου Τζενκινς δαίμων του πληκτρολογίου Συγνώμη
          Ανώνυμος – 24 Ιουλίου, 2021 at 11:40Τι άσε μας ρε.. ανευθυνότητα σε όλο το μεγαλείο. Αν δεν μπορείς να ζήσεις με κανόνες να ανέβεις σε κανένα βουνό και να κάτσεις μόνο σου. Έχετε κουράσει περισσότερο από τα μέτρα οι μάγκες του τίποτα.

  • Έχετε δίκιο. Και στην Κοζάνη το ίδιο. Απορώ, τι το δύσκολο είναι να φοράει κάποιος μάσκα για να προφυλάξει τον εαυτό του και τους άλλους.καποιοι τοποθετουν την άνεση τους σε παραπάνω αξιακη κλίμακα από την υγεία. Τα γυαλιά ηλίου που φοράν για μόστρα δεν τους ενοχλούν, θα μου πεις τα φοράν για τον ήλιο, ας φορέσουν και τη μάσκα.

  • Αυτος που εκανε εμβολιο και τις δυο δοσεις φοραει μασκα; Και αν φοραει γιατι φοραει; και αν εκανε εμβολιο γιατι το εκανε;

  • Αυτοί όλοι που δεν φοράνε μασκα είναι οι ίδιοι που όταν θα μας κλείσουν πάλι θα διαμαρτύρονται.επισης είναι και αυτοί εξαιτίας των οποίων θα κλείστουμε και εμείς μέσα.καμμια υπευθυνότητα καμμία σωτηρια

  • Κάποιοι που κάνανε το εμβόλιο νιώθουν ότι δεν απειλούνται πλέον από τον κορονοιο και δεν τηρούν τα μέτρα όπως και την μάσκα σε εσωτερικό χώρο. Έχει χαλαρώσει πολύ ο κόσμος πλέον με τα μέτρα και για αυτό αν δει κανείς τα κρούσματα τα φετινά με τα περσινά της ίδιας χρονικής περιόδου δεν έχουν καμία σχέση.

  • Εγώ προσωπικά πλέον δεν φοράω ποτέ πουθενά μάσκα ,Έχει πλάκα όταν μπενω σε εσωτερικούς χώρους χωρις μάσκα και με βλέπουν οι θείες και παθαίνουν σοκ χωρι μασκα

    • πες μας που θα εισαι αυριο Δευτερα να καλεσουμε αστυνομια, να σε δω ποσο πλακα θα εχει τοτε και ποσο μαγκας θα εισαι.

      Οχι μονο ανωνυμα πισω απο μια οθονη

    • εγω δεν ειμαι θεια φιλε και αν σε εβλεπα θα σου την ελεγα. και οσους βλεπω ετσι τους την λεω.ευγενικα παντα αλλα και με σοβαροτητα. ειναι βολικο να μην εισαι θεια σε κατι τετοιες περιπτωσεις

  • ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, ΕΞΥΠΝΟΙ, ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΠΆΜΕ.ΘΑ ΜΑΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ

  • Παιδιά,τα πράγματα είναι απλά!Οποίος φοβάται να φορέσει μια και δυο μάσκες! Κάποτε που είχαμε δημοκρατία,κάναμε ότι θέλαμε!Τώρα ζούμε όλοι με τον φόβο και τα παραμύθια τους!Οποίος λοιπόν τους πιστεύει,φοράει μάσκα και εμβολιάζεται και όσο για εμάς τους υπόλοιπους, σταματήστε να μας κρίνεται,όπως κάνουμε κι εμείς!

    • φίλε άλλο πράγμα η δημοκρατία και άλλο η ασυδοσία και ο παρτακισμος γιατί τώρα περί αυτού προκειτε σύμφωνα με τα γραφόμενα σου. Κράτα λοιπόν τα πιστεύω σου για σένα αλλά επειδή σε μια δημοκρατία υπάρχουν και κανόνες (καλώς) και πρέπει να γίνονται σεβαστοί από όλους μας, μας αρέσει δεν μας αρέσει.

      • Εσύ το τελείωσες το νηπιαγωγείο;
        Μόνο ότι σου λένε στην τηλεόραση πιστεύεις;
        Οι αμόρφωτοι που βολεύτηκαν από τα μπαρμπαδια τους και ότι σαβουρα γουστάρει προβολή και λάδι;
        Δεν έχεις δική σου άποψη και ανάγκη να ψάξεις και αλλού;

    • H ελευθερια του ενος σταματαει εκει που ξεκιναει η ελευθερια του αλλου αγαπητε Κυριακο. Τα εχετε ολα τοσο μπερδεμενα στο κεφαλι σας κατα το πώς σας βολευει…

  • Αγαπητέ μου ισως δεν γνωριζεις καλά την εννοια της δημοκρατίας..Δημοκρατία δε σημαίνει κάνει ο κάθε πολίτης ότι θέλει.Υπάτχει ισονομία και σεβασμός απέβαντι στο κοινωνικό σύνολο..Εισαι ελεύθερος να κά νεις ό,τι θέκεις όταν είσαι μόνο σου…Στην κοινωνία υπαρχουν αγραφοι και γραπτοί ννόμοι που πρέπει να τηρεί ο καθένας από εμάς…Καλή σου μέρα

  • Νομίζω ότι είχαν βγει κάποια στιγμή από την κυβέρνηση και είχαν δηλώσει ότι όποιος είναι πλήρως εμβολιασμένος δεν χρειάζεται να φοράει μάσκα σε εσωτερικούς χώρους. Τώρα αν κι αυτό μετά το ξανά άλλαξαν δεν ξέρω.

  • Διογενης
    Το εμβόλιο το κάναμε για να μειώσουμε τον κίνδυνο μετάδοσης από 90% σε 20%
    Υ. Γ.
    Το Διογένης παραπέμπει σε σοφό άνθρωπο. Καλύτερα να το αλλάξεις.

  • Αν φοβάσαι αυτούς που δεν φοράνε μάσκες κάνε το εμβόλιο και άφησε μας ήσυχους. Έχουμε κουραστεί και εμείς από εσάς που έχετε φετίχ με τις μάσκες, οι οποίες όπως τις φοράμε περισσότερο βοηθούν στο να μολυνθείς παρά να προφυλαχθείς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.