Συνάντηση του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Κοζάνης με την Δημοτική αρχή του Δήμου Εορδαίας για την τήρηση του κανονισμού των κοινόχρηστων χώρων

24 Ιουλίου 2021
14:52

 

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συναντήθηκε σήμερα 24-07-2021 στα γραφεία του συλλόγου με τον αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Κάλφα για τα θέματα που απασχολούν τα ΑμεΑ προσπαθώντας να βρούμε την βέλτιστη λύση εφαρμόζοντας τον κανονισμό των κοινόχρηστων χώρων.

Ελπίζουμε για την συνέχεια της ομαλής και ειλικρινής συνεργασία μας και τον ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση του.

Ένα σχόλιο

  • Τώρα Μιχάλη δεν σας ενοχλούν
    Αλλά πολιτική κάνετε χρόνια ανάλογα με το ποιος είναι Δημοτική και Περιφερειακή αρχή
    Μέχρι και δρόμοι Καταλαμβάνονται αλλά κανένα πρόβλημα
    Σήματα οι κλούβες τα σιδερένια κινητά σήματα
    Η Δημοτική Αστυνομία που είναι άραγε μόνο κόστος στον Δήμο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.