kozan.gr: Κοζάνη: Zήτησαν από δημοσιογράφο τοπικού ΜΜΕ να αποχωρήσει από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού γιατί όπως υποστήριξαν, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους, το συγκεκριμένο ΜΜΕ τους χαρακτηρίζει αντιεμβολιαστές, τους χλευάζει και λέει ψέματα. – “Είστε ανεπιθύμητοι” το σύνθημα που φώναξαν (Βίντεο)

24 Ιουλίου 2021
20:58

 

Zήτησαν από δημοσιογράφο τοπικού ΜΜΕ να αποχωρήσει από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 24/7, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, γιατί όπως υποστήριξαν, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους, που είχαν μια πεντάλεπτη συζήτηση, με μικροεντάσεις, με τη δημοσιογράφο, το συγκεκριμένο ΜΜΕ τους χαρακτηρίζει αντιεμβολιαστές, τους χλευάζει και λέει ψέματα. “Δεν έχω πρόβλημα με την κοπέλα, είναι και γνωστή μου αλλά….”, ανέφερε ο κεντρικός ομιλητής, ο οποίος κάλεσε στη συνέχεια τους συγκεντρωμένους να φωνάξουν:  “Είστε ανεπιθύμητοι”, ζητώντας από τη δημοσιογράφο να αποχωρήσει, όπως κι έγινε.

80 σχόλια

  • Μεσαίωνας. Τέτοιοι τύποι πάντα υπήρχαν . Ευτυχώς που δεν επικράτησαν οι απόψεις τους γιατί ακόμα θα πεθαίναμε από ευλογιά ( γινόταν κ τότε τέτοιες διαμαρτυρίες για το δαμαλισμο ) ιλαρά , ερυθρά κλπ.
    Η εικόνα προκαλεί θλίψη . Πλέον οι άνθρωποι κάνουν βόλτα στο διάστημα ( κυριολεκτικά) κ είναι τόσο λυπηρό να υπάρχει μερίδα ανθρώπων που είναι υπέρμαχοι των θεωριών συνωμοσίας και φυσικά έτοιμοι για κυνήγι μαγισσών .

    • Μάλλον δεν κατάλαβες η δεν θέλεις να καταλάβεις εδώ και καιρό.
      Όλοι αυτοί βγήκαν να φωνάξουν κατά της υποχρεωτικότητας και τον διχασμό που επιβάλλεται.
      Όχι των εμβολίων…
      Της υποχρεωτικότητας
      Της υποχρεωτικότητας
      Της υποχρεωτικότητας.
      Έλεος πια.

      • Και γιατί δε φορούσαν μάσκες;
        Και γιατί δε φορούσαν μάσκες;
        Και γιατί δε φορούσαν μάσκες;
        ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!

          • Η Ενωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς τάσσεται υπέρ της καθολικότητας και όχι της υποχρεωτικότητας.
            ο αναπληρωτής καθηγητής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ΑΠΘ Ηλίας Κονδύλης και ο καθηγητής Υγιεινής του ΑΠΘ Αλέξης Μπένος, «η επιβολή της υποχρεωτικότητας και του εμβολιαστικού καταναγκασμού κινδυνεύει να βαθύνει ακόμη περισσότερο το ρήγμα εμπιστοσύνης ανάμεσα στην πολιτεία και στους πολίτες, αυξάνοντας τον ανορθολογισμό και τα ποσοστά εμβολιαστικής άρνησης»

          • Όποιος δεν καταλαβαίνει πως οι 13 χιλ. νεκροί είναι ηλικιωμένοι που είχαν υποκείμενα νοσήματα και η κυβέρνηση δεν φρόντισε να τους προστατεύσει, για να μην κολλήσουν μέσα στα νοσοκομεία, είναι για το ψυχιατρείο!

          • Όσο και να χτυπιέσαι, δε θα εμφανιστούν χιλιάδες γιατροί με ειδικότητα ΜΕΘ δια μαγείας. Η συγκεκριμένη ειδικότητα έχει έλλειψη. Το εμβόλιο θα τους έσωζε, όπως θα έσωζε και τους ανεμβολίαστους που πεθαίνουν καθημερινά.

      • Αυτό στην παρούσα φάση πρέπει ν είναι το τελευταίο που πρέπει να τους απασχολεί!!! Έχουμε πολεμο , έχουμε νεκρούς !! Τι δεν καταλαβαίνεις… κινδυνεύει η ζωή τους κ αυτοί κοιτάνε το δέντρο κ όχι το δάσος. Δεν τους είδα ν βγαίνουν ν φωνάξουν για την απολιγνιτοποιηση πχ που μας αφορά πάλι όλους . Όπου θεωρία συνωμοσίας τα ίδια κ τα ίδια άτομα .

    • Έτσι σου είπε ο πορτοσαλτε; Γιατί η αλήθεια είναι στην άλλη πλευρά , και λέει ότι πολλοί άνθρωποι από αυτούς έχουν κάνει τα εμβόλια μήνες πριν και επειδή προφανώς διαφωνούν με τον διαχωρισμό τον διχασμό και την φασιστική επιβολή σε κάτι που είναι προσωπική υπόθεση του καθενός καθαρά αντιδρούν και δικαίως. Συνεπώς το αφηγηματακι της κυβέρνησης τσίρκο ότι όλοι είναι ψεκασμενοι και αντιεμβολιαστες δεν ευσταθεί. Κάποιοι ναι μπορεί και να είναι όχι όλοι όμως. Το τσουβαλιασμα και το διαιρεί και βασίλευε ποτέ δεν έκανε καλό στη χώρα.

        • Μπα οχι πανε διακοπες στην Παρνηθα την Ικαρια και το Costa Navarino ενω η χωρα εχει 14,000 νεκρους απ την πανδημια! Μπεεεεεεεεεεεεεεεεε

          • Γιώργο εσύ δεν πας διακοπές; Ή φοβάσαι μη κολλήσεις επειδή είσαι ανεμβολίαστος;

      • Γιώργο σταματά να γράφεις με διαφορετικούς τίτλους στα σχόλια του Kozan. Όσο και να προσπαθείς να δείξεις ότι είστε πολλοί οι αγανακτισμένοι είσαι ένα και σε Γιώργο . Πρέπει να ξεκουραστείς λίγο , τα εχεις λιγο μπερδεμένα στο μυαλό σου.

        • Αφενός το αν θα γραφω η οχι στο κοζαν και το καθε κοζαν δεν εισαι σε θεση να το κρινεις εσυ , γραψε την αποψη σου και μην ασχολεισαι με το τι κανουν οι αλλοι εκτος αν εισαι κατινα η αστυνομικός που θες να μαθαινει τα παντα για τις ζωες των αλλων. Αφετερου…δεν ειναι αναγκη να σχολιασω εδω μεσα με διαφορα ονοματα για να αποδειξω το προφανες…οτι ειμαστε πολλοι που αντιδρουμε στα παραληρηματα του μπαταχτση της Παρνηθας αυτο ειναι αποδεδειγμενο στους δρομους καθε στιγμη. Εκτος κι αν εχεις χαμηλο iq και περιμενεις να στο πει καποιος αλλος για να το καταλαβεις. Μεγαλο παιδακι εισαι θεωρω οτι δεν τρως κι εσυ τον σανο του Skai που λεει οτι ειμαστε 500 ατομα μονο.

  • Περίπου οι ίδιες φατσούλες με την περίοδο ” go back madam Merkel”.. περίπου οι ίδιες φατσούλες που φώναζαν ” γερματσολιάδες” όλο το τότε πολιτικό σύστημα …και όταν με το καλό ήρθαν στην εξουσία ” ξεπούλησαν ” , αυτά που δεν θα πουλούσαν ποτέ , στους φίλους μας τους Γερμανούς !!
    Άντε ρε κατακτημένε Έλληνα τι έχεις ακόμα να τραβήξεις !!!

  • Κανονικά θα έπρεπε να χαίρονται που η δημοσιογράφος καλύπτει τη διαδήλωσή τους. Αν δεν την κάλυπταν θα έλεγαν πως δε θέλουν να δει ο κόσμος την “τεράστια” διαδήλωση. Προφανώς την έδιωξαν γιατί καταλαβαίνουν πως όσο περισσότερο τους δείχνουν τόσο καταλαβαίνουν κάποιοι πως πρέπει να εμβολιαστούν. Η λύση για την αύξηση των εμβολιασμών είναι όλα τα κανάλια να δείχνουν ποιοι ακριβώς είναι και τι ακριβώς λένε οι αντιεμβολιαστές.

  • Αυτά έχει προκαλέσει το διχαστικο τσίρκο του ΚΟΥΛΗ
    Κι ακόμα είμαστε στην αρχή
    Αργότερα θα δούμε και χειρότερα
    με τον μπαρουφα που μπλέξαμε.
    Το σχέδιο μέχρι στιγμής πάντως προχωρά άψογα. Πλακωθειτε οι μεν με τους δεν όσο εγώ σας αφανιζω.

      • Σταματα να βλεπεις Skai σου κανει κακο
        ειναι οφθαλμοφανες! Και επιτελους φυγε απ το συννεφακι του Αδωνι που νιωθει οτι ειναι εξυπνα μετρα αυτα τα καραγκιοζιλικια που ζουμε εδω και μηνες. Τα εχεις μπερδεψει…
        άλλο τα χιλιαδες ατομα κι αλλο τα 100 που σου κανουν πλυση εγκεφαλου αυτοι ολοι μαζι με τα ΜΜΕ με τις λιστες της ντροπής.
        Και ναι ο πρωθυπουργος σου ειναι ενας διχαστικος μπαρουφας που εχει σπασει την κοινωνια στα δυο μαζι με εναν κλαδο συγκεκριμενο μεχρι στιγμης τουλαχιστον κι απο οτι μαθαινω θα το επεκτεινει και στο λιανεμποριο αργοτερα , αν υποθεσουμε οτι ακομα θα κυβερναει. Μεγαλο παιδακι εισαι βαλε το μυαλο σου να δουλεψει σκεψου και θα δεις που ειναι ο διχασμος , και μετα αν θες ριξε και μια ματια στους νομους περι εμβολιασμου κυριως τους Ευρωπαικους.

          • Φίλε ο περιβόητος Γιώργος ή Ξύπνα και σταματά να τρως μπλε σανό ή υπόδειξεις άλλου και άλλους ευφάνταστος τίτλους είναι ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα από τους ευεργετηθέντες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ . Έφαγε ψωμάκι και συνεχίζει να τρώει ο Γιωργακης .

          • Mα τα ίδια συμφέροντα με τον τσίριζα υπηρετεί, όπως και εσύ Γιώργο!

  • Δημόσιος χώρος ήταν κ είχε δικαίωμα να παραβρεθεί ο καθένας. Από πού την έδιωξαν; από το σπίτι τους; από εκεί να καταλάβετε

  • Σοβαρευτείτε. Είμαι φανατικά κατά της υποχρεωτικοτητας. Θεωρώ ότι το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης είναι πρώτιστο.
    Στις συγκεντρώσεις όμως ΔΕΝ κυριαρχεί η άρνηση της υποχρεωτικοτητας αλλά η ΑΡΝΗΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ!

  • Φοβάμαι ότι πολλοί που σχολιάζουν αρνητικά ίσως και να προέρχονται από την άλλη ιστοσελίδα (που πολλές φορές δεν ανεβάζει όλα τα σχόλια των πολιτών)… Το γεγονός είναι πως ο βασικός ομιλητής είπε στην κοπέλα πως έχει κάθε δικαίωμα να τραβήξει βίντεο αλλά της ζήτησε να μην παραποιήσουν το μήνυμα της διαδήλωσης. Έπειτα ο ίδιος ο κόσμος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα και τον υπεύθυνο της, που πολλές φορές παρουσιάζει ειδήσεις ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ και σχολιάζοντας, δηλαδή με τρόπο εντελώς αντίθετο στον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Και η δυσαρέσκεια του κόσμου δεν αφορά μόνο στη σημερινή ή την προηγούμενη διαδήλωση, αλλά σε πολλές πολλές περιπτώσεις.
    Το καλό και το πρέπον είναι να μπορεί ο καθένας να λέει τη γνώμη του χωρίς αυτή να παραποιείται και χωρίς να λογοκρίνεται. Για αυτό και συγχαίρω το kozan.gr γιατί πάντα κρατάει αντικειμενική στάση και ανεβάζει όλα τα σχόλια. Ανοιξτε το μυαλό σας και δείτε λίγο τα πράγματα πιο σφαιρικά.

      • φαίνεται πως επιβεβαιώνεται η υποψία μου
        Λυπάμαι πραγματικά για τον χαρακτηρισμό σας. Είναι πιο όμορφο να υποστηρίζει κάνεις τη γνώμη του όμορφα, με γεγονότα ή επιχειρήματα. Αλλά αν δεν υπάρχουν αυτά, λογικό να καταφύγει κάνεις σε τέτοιες γελοίες λέξεις, όπως “ψεκασμένοι”, “αντιεμβολιαστες”, “αρνητές” κ.λπ. Δεν πειράζει. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη, έστω κι αν δε φαίνονται, λογικοί και ευγενικοί άνθρωποι.

        • Μα οι ίδιο που πάτε στις συγκεντρώσεις δε φοράτε μάσκες και αυτοί που σας οργανώνουν στο facebook είναι οι ίδιοι που δεν ήθελαν να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο με μάσκα, ενώ διαδήλωναν κατά της μάσκας και του “κοροϊδοϊού”!!!!!

  • Οι ίδιοι που έλεγαν πως δεν υπάρχει ιός όταν το κατάλαβαν πως υπάρχει, άρχισαν να λένε πως δε βγάζουν εμβόλια για να πεθάνουμε όλοι. Βγήκαν τα εμβόλια και διαδηλώνουν για να μην εμβολιαστούν. Αν τους πούνε πως τελείωσαν τα εμβόλια θα διαδηλώνουν πως δεν έφτασαν για όλους τα εμβόλια…

  • Καλοπροαίρετα ρωτάω είναι υποχρεωτική η μάσκα σε ανοιχτούς χώρους; Και μην μου πείτε για συνωστισμό γιατί σε όλα αυτά τα καφέ που στοιβάζεται καθημερινά όλος αυτός ο κόσμος πάλι συνωστισμό έχει αλλά μάσκα δεν έχω δει να φοράει κάποιος.

    • Η μάσκα είναι υποχρεωτική σε συνωστισμούς ορθίων σε εξωτερικούς χώρους. Δεν απαιτείται σε καθήμενους σε καφέ.

  • Εγώ έχω εμβολιαστεί και είμαι κατά της υποχρεωτικοτητας.
    Ποιος με έπεισε; Το 95% των γιατρών που έχουν εμβολιαστεί και είναι κατά της θποχρεοτικοτητας
    Υγ στο μεταξύ το 70% των συγκεντρωμένων έχουν ψηφίσει τον Κούλη….

  • 95% ΤΩΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ 5% ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!!! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.