kozan.gr: Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης: “Εμείς δεν έχουμε θρησκεία έχουμε πίστη” (Βίντεο & Φωτογραφίες)

25 Ιουλίου 2021
10:40

 Ο Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλος στο σημερινό (25/7)  κήρυγμά του, κατά τον Όρθρο και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στο εξωκλήσι της Αγίας Άννης, στην Κοζάνη, ανεφερε εσύ άλλων:”Εμείς δεν έχουμε θρησκεία εμείς έχουμε πίστη”. Δείτε το βίντεο του kozan.gr

 

Φωτογραφίες από τη σημερινή Πανηγυρική Θεία Λειτουργία

 

 

 

 

 

 

 

18 σχόλια

  • Mάλιστα τυφλή πίστη. Εξού και “έχει ο θεός”. “όσα δώσει ο θεός”, “ξέρει ο θεός” (έχει σχέδιο) και άλλα πολλά που δυσκολεύομαι να καταπιώ.

    • Το να μην πιστεύεις είναι δικό σου θέμα κ δν με απασχολεί προσωπικά κ ούτε κ θα σε κρίνω,το ότι όμως εγώ κ ο καθένας μας που πιστεύει στον Θεό κ στους Αγίους γιατί να μας κρίνετε?

      • Ποιος είπε ότι σας κρίνει. Την τυφλή πίστη και τη θρησκοληψία που ακολουθείτε όλοι σας κρίνουμε (προσκύνημα λειψάνων,λιτανείες εικόνων για να βρέξει και να μας σώσουν απ΄τον κορωνοϊό κλπ κλπ,ων ουκ έστιν αριθμός).

        • Και πάλι όμως κρίνετε τα πιστεύω μας κ γιατί προσκυνάμε τα ιερά λείψανα πιο είναι το πρόβλημα δλδ από την στιγμή που δν ενοχλούμε κάποιον.

          • διασπειρετε τον κωρονοϊο, αρα ενοχλειτε, και ΠΟΛΥ μαλιστα. Ξεχασες τι εγινε στη Θεσσαλονικη του Αγιου Δημητριου μαλλον…

  • Πίστη σε τι; Στη νίκη; Στην πρόκριση της ΑΕΚ; Στο να παρέχει χρυσό ο Πέτρουνιας;
    Πάντως η πίστη είναι ο εχθρός του ορθολογισμου

    • Η πίστη κινεί βουνά! Αν οι Ήρωες της Επανάστασης 200 χρόνια πριν δεν είχαν πίστη, στην καλύτερη περίπτωση σήμερα θα ζούσες σε τσίγκινη παράγκα, θα φορούσες φέσι, θα προσκυνούσες το κοράνι και δε θα είχες το δικαίωμα να εκφράζεις ελεύθερα ότι σου κατέβει!

      • Αυτό λέει. Πίστη σε τι; Εν προκειμένω σε μια θρησκεία. Άρα τι λέει δεν έχουμε θρησκεία έχουμε πίστη; Αρλουμπα ειπε

      • ΚΑΛΑ,ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ,ΟΠΟΥ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ) ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΝ ΜΕΣΩ 2 ΕΜΦΥΛΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ΄ΛΕΓΑ ΕΓΩ ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΗ.ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΚΡΑΠΑΣ ΒΛΕΠΩ.

        • Επίσης πες του θρησκόληπτου να διαβάσει την επίσημη απάντηση της εκκλησίας προς τους επαναστατημένους Έλληνες για να καταλάβει πριν γράψει την μπαρούφα του με ποιανού το μέρος είναι τελικά..

          • Βρε μπαρούφα ποιά επίσημη εκκλησία; Για πίστη μιλάμε, τα έχεις μπερδέψει στον αχταρμά του μυαλού σου!

        • Τελικά οι Ευρωπαί ή οι Ρώσοι μας απελευθέρωσαν; Τα έχεις κάνει κουλουβάχατα στο μυαλό σου, γι’αυτό βγάλε τις σταλινικές παρωπίδες, άνοιξε τα στραβά σου και μάθε για τις μάχες που έκριναν την έκβαση του αγώνα https://eleftherostypos.gr/istories/206434-oi-kathoristikes-maxes-tou-1821/

          • 19:51, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΑΠ΄ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟΥ.ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ. Η ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΠΕΚΕΙΝΑ,ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.