Δήμος Κοζάνης: Τοποθετείται μνημείο του Νικολάου Μαλούτα επί της οδού Παύλου Χαρίση

26 Ιουλίου 2021
15:10

 

 

Τη σύμβαση για την κατασκευή μνημείου επί της οδού Παύλου Χαρίση στην Κοινότητα Κοζάνης, υπέγραψε ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας και ο ανάδοχος του έργου, την Πέμπτη 22 Ιουλίου, παρουσία του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Βαγγέλη Σημανδράκου.

Το έργο αφορά εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης φθορών στην πλατεία που βρίσκεται επί της οδού Παύλου Χαρίση, με σκοπό την ανάδειξη του χώρου και την τοποθέτηση μνημείου του Νικολάου Μαλούτα.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 48.500 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), ενώ η συμβατική δαπάνη είναι 42.679,99 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)

4 σχόλια

  • Δεν το άφησε για μνημείο, για μουσείο Μακεδονικού αγώνα το άφησε. Το γκρεμίσατε καλά καλά την δεκαετία του 80 για να γίνει πιτσαρία και τώρα θα κάνετε “μνημείο”. Φέρεις και το όνομα…

  • Μαλούτας υπογράφει για άγαλμα Μαλούτα, οικογενειοκρατία στην πόλη! Αλήθεια που είναι εκείνες οι παραιτήσεις των φωτοβολταικων γεμάτες αίμα, δάκρυα και ιδρώτα, όπως το τραγούδι του συνεταιρου Σάκης!!!! δεν τις ειδαμε!

  • Μπράβο δημαρχάρες μου μαζί και εσύ Βαγγέλη τέτοια έργα θέλουμε αέρας λεφτά 50000 ευρώ ανάπτυξη και θέσεις εργασίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.