Στάθης Κωνσταντινίδης, Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης: “Αποδεκτές στο πρόγραμμα Α. Τρίτσης οι προτάσεις της ΔΕΥΑ Κοζάνης, ύψους 2.259.624 ευρώ και ΔΕΥΑ Βοΐου, ύψους 2.020.187 ευρώ”

26 Ιουλίου 2021
19:39

 

Όπως ενημερώθηκα, ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών κ. Πέτσας ενέκρινε την ένταξη στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης των προτάσεων: 1. της ΔΕΥΑ Κοζάνης, ύψους 2.259.624 ευρώ, για τον ενεργειακό εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων ύδρευσης στο Δ. Κοζάνης και 2. της ΔΕΥΑ Βοΐου, ύψους 2.020.187 ευρώ, για την εξοικονόμηση ενέργειας στα δίκτυα πόσιμου νερού του Δ. Βοΐου.
Ο Αν. Υπουργός αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά σύμμαχος στην προσπάθεια για την αναβάθμιση των υποδομών στη Π.Ε. Κοζάνης και τον ευχαριστούμε θερμά.

17 σχόλια

  • Αναβάθμιση κ εξοικονόμηση ενέργειας! Σημαντικές παρεμβάσεις ! Συγχαρητήρια κ Κωνσταντίνιδη ! Ευχαριστούμε τον κ Πέτσα !

  • Προφανώς κ βουλευτα τον έχετε από κοντά τον κύριο Πέτσα …πρόσφατα χρηματοδότηση στον δήμο Σερβίων… αναβάθμιση έργων υποδομής ύδρευσης κ εξοικονόμησης ενέργειας ..Συνεχίστε έτσι !!

  • Διάλογος από την ταινία “Υπάρχει και φιλότιμο”.
    Γιώργος (Ανδρέας Ντούζος): Πώς πάνε οι ετοιμασίες για την υποδοχή;
    Γκρούεζας (Δ. Παπαγιαννόπουλος): Τα έχω κανονίσει όλα!
    Γιώργος: Α, μπράβο! Γιατί πρέπει να υπάρχει παλμός… αυθορμητισμός.
    Γκρούεζας: Και τον αυθορμητισμό τον έχω κανονίσει!
    Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

  • Μέσα σε μισή ώρα 8 μηνύματα θαυμασμού προς τον βουλευτή. Σβέλτο το προσωπικό στο πολιτικό γραφείο του Στάθη “μας”.

  • Πραγματικά χρειαζόμαστε και άλλους σαν εσάς κ.Κωνσταντινιδη,σας παρακολουθώ η παρουσία σας και οι διεκδικήσεις σας είναι αξιόλογες.

  • Δουλεύουν σφαίρα βλέπω τα τρολ απ’το γραφείο του σταθικου
    Πάει το λιβανιστήρι σύννεφο ?????

  • ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΟΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

  • Η περιοχή βυθίζεται και οι βουλευτές δίκην τελαληδων γνωστοποιούν τις αποφάσεις των υπουργών
    Δεν είναι αυτή η δουλειά σας κυριε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.